صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۴۵۹۴۳
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۹

دبیرخانه ملی حفظ قرآن کریم مستقر در سازمان دارالقرآن الکریم با همکاری ادارات امور قرآنی استان‌ها، اقدام به تجمیع اطلاعات شهدا، جانبازان و مجروحانی کرده است که حافظ قرآن بوده و در سه جنگ تحمیلی اخیر آسیب دیده‌اند.

به گزارش ایکنا، در پی جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی در حمله به کشور عزیزمان طی سال گذشته و اوایل سال جاری که منجر به شهادت، مجروحیت یا جانبازی تعدادی از هموطنان شد، این طرح به منظور تکریم حافظان قرآن کریم شهید، جانباز و مجروح و همچنین خانواده ایشان در دستور کار قرار گرفته است.

دبیرخانه ملی حفظ قرآن از عموم مردم، نهاد‌ها و حافظان قرآن خواسته است تا در شناسایی و تکمیل اطلاعات این عزیزان همکاری کنند. فرم ثبت اطلاعات طراحی شده و پاسخگویی به آن حداکثر سه دقیقه زمان می‌برد.

علاقه‌مندان و همیاران می‌توانند از طریق لینک https://survey.porsline.ir وارد سامانه شده و اطلاعات افراد واجد شرایط را ثبت کنند.

این اقدام به یاد همه شهدای حافظ قرآن به ویژه شهید امام سیدعلی خامنه‌ای (رضوان الله تعالی علیه) انجام می‌شود.

انتهای پیام