صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۴۶۱۵۴
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۶

دو مدرسه جدید حفظ قرآن به همت دانشگاه «قاسمیه» امارات در سنگال افتتاح شد.

به گزارش ایکنا به نقل از شارجه 24، این دو مدرسه در شهرهای «طوبی» و «سگاتا» با هدف فراهم‌آوردن محیطی آموزشی تخصصی برای حفظ قرآن و آموزش علوم قرآنی به جامعه محلی افتتاح شد.

جمال سالم الطریفی، رئیس دانشگاه قاسمیه، سعید حمدان النقبی، سفیر امارات در سنگال و تعدادی از مسئولان و شخصیت‌های دینی و اجتماعی در مراسم افتتاح این دو مدرسه حضور داشتند و این طرح در راستای پروژه‌های دانشگاه قاسمیه در قاره آفریقا اجرا شد.

حمایت از آموزش و نشر قرآن و علوم قرآنی و تقویت ارزش‌های اسلامی در جوامع آفریقایی از اهداف اجرای این پروژه اعلام شده است.

این دو مدرسه قرآنی در راستای فراهم‌کردن فضایی آموزشی تخصصی برای حفظ قرآن و آموزش علوم قرآنی به فرزندان جامعه محلی، پرورش نسلی آشنا و پایبند به آموزه‌های قرآنی و تقویت ارزش‌های میانه‌روی مورد تأکید در برنامه‌ها و فعالیت‌های دانشگاه قاسمیه افتتاح شده است.

این دانشگاه همچنین با اجرای چنین پروژه‌هایی برای بهره‌مندی فارغ‌التحصیلان خود از فعالیت به عنوان مدرس و ناظر حفظ قرآن در مراکز آموزشی تحت نظارت در کشورهای آفریقایی تلاش می‌کند.

انتهای پیام