صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۴۶۷۷۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۴:۲۹
رئیس مجلس در گفت‌وگوی تلفنی با همتای لبنانی:

محمدباقر قالیباف در گفت‌وگوی تلفنی با نبیه بری با بیان اینکه ما برادران لبنانی خود را هیچگاه فراموش نکرده و آنها را از خودمان می‌دانیم، اظهار کرد: در مذاکرات اسلام آباد و نیز پس از آن هم به طور جدی به دنبال وادار کردن دشمنان به برقراری آتش بس دائم در همه مناطق درگیری طبق توافق هستیم چرا که برای ما آتش‌بس در لبنان به اندازۀ آتش‌بس در ایران اهمیت دارد.

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی مجلس، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگوی تلفنی با نبیه بری همتای لبنانی خود با تسلیت شهادت مردم مظلوم و مقاوم لبنان به ویژه رزمندگان دلاور حزب الله و امل، از روحیه شجاعت و ایستادگی ملت لبنان و نیز رئیس مجلس این کشور قدردانی و اظهار کرد: خدا وعده داده هنگامی که مقاومت صورت بگیرد قطعا نتیجه آن نصرت و پیروزی است.

قالیباف با بیان اینکه ما برادران لبنانی خود را هیچگاه فراموش نکرده و آنها را از خودمان می‌دانیم به تلاش و رایزنی های مقامات مختلف کشورمان از جمله رئیس جمهور اشاره و اظهار کرد: من به طور مداوم پیگیر اوضاع در لبنان و برقراری آتش بس در این کشور هستم و این موضوع برای ما بسیار مهم است. در مذاکرات اسلام آباد و نیز پس از آن هم به طور جدی به دنبال وادار کردن دشمنان به برقراری آتش بس دائم در همه مناطق درگیری طبق توافق هستیم چرا که برای ما آتش بس در لبنان به اندازه آتش بس در ایران اهمیت دارد.

نبیه بری رئیس مجلس لبنان هم ضمن ارائه گزارشی از آخرین وضعیت حملات رژیم صهیونیستی به لبنان اظهار کرد: اسرائیل به معنای واقعی کلمه در حال جنایت در کشور ما و به دنبال آواره‌سازی لبنانی‌هاست و تاکنون بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر لبنانی آواره شده‌اند.

رئیس مجلس لبنان با بیان اینکه ما و رزمندگان مقاومت در مسیر خود ثابت قدم هستیم افزود: هرگونه ارتباط و رایزنی رسمی با رژیم صهیونیستی قطعا در راستای منافع مردم لبنان نیست.

رئیس مجلس لبنان در پایان خطاب به قالیباف اظهار کرد: از جدیت و تلاشهای جنابعالی در حمایت از لبنان و مقاومت اسلامی قدردانی می کنم.

انتهای پیام
نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۲۱:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۷
دیگه چیزی از جنوب لبنان و شعیانش نموند خسته نباشید