صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۴۶۹۴۹
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۴۰۵ - ۲۰:۲۰

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: ‏ادعای محاصره دریایی یک شوخی و از پیش شکست خورده است.

به گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام محمود نبویان، عضو تیم مذاکره‌کننده ایران در مذاکرات اسلام‌آباد در مطلبی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: با عقب‌نشینی رژیم شرور آمریکا و پذیرش آتش‌بس در لبنان، به برخی از کشتی‌های تجاری با اخذ عوارض، اجازه عبور از تنگه هرمز داده خواهد شد.

‏ادعای محاصره‌ دریایی توسط سگ زرد خبیث با عبور نفتکش‌های ایرانی در چند روز گذشته،  یک شوخی و از پیش شکست خورده است.

پس از فشار جمهوری اسلامی ایران بر آمریکایی‌ها مبنی بر اینکه تا زمانی که لبنان در توافق آتش‌بس گنجانده نشود، به محاصره تنگه هرمز ادامه خواهد داد، دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی به شرایط ایران تن دادند. 

پس از تحمیل آتش‌بس به دشمن صهیونی - آمریکایی در لبنان که از نیمه‌شب پنجشنبه و بامداد جمعه به اجرا درآمد، در دهمین روز آتش‌بس بین ایالات متحده و ایران، تنگه هرمز به طور کامل باز شد.

در همین رابطه سیدعباس عراقچی، وزیر خارجه ایران امروز در ایکس نوشت: این تردد باید در مسیر هماهنگ‌شده و از پیش اعلام‌شده توسط سازمان بنادر و دریانوردی جمهوری اسلامی ایران انجام گیرد. 

انتهای پیام