صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۴۸۹۴۲
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۹

پنجمین کنفرانس بین‌المللی گردشگری و معنویت، 30 اردیبهشت‌ماه به میزبانی دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی، پنجمین کنفرانس بین‌المللی گردشگری و معنویت، در سال جاری باتوجه به شرایط کشور و با هدف ارتقای کیفیت برگزاری و بهره‌مندی هرچه بیشتر از ظرفیت‌های علمی و تخصصی علاقه‌مندان به این رویداد، ۳۰ اردیبهشت‌ماه به صورت (حضوری و مجازی) در سالن دکتر کاظمی آشتیانی دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی برگزار می‌شود.

پنجمین دوره این رویداد در ادامه مسیر موفق دوره‌های پیشین، با تمرکز بر پیوند میان گردشگری و ابعاد معنوی زندگی، بستری برای طرح دیدگاه‌های نو، ارائه یافته‌های پژوهشی و بررسی نقش این حوزه در ارتقای کیفیت زیست فردی و اجتماعی فراهم می‌آورد.

توجه به ظرفیت‌های فرهنگی و معنوی در گردشگری، به‌ویژه در شرایط امروز، از جمله محورهای مهمی است که در این کنفرانس مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد.

همچنین، علاقه‌مندان در زمان برگزاری این کنفرانس بین‌المللی، برای حضور می‌توانند از طریق لینک مجازی: https://live.usc.ac.ir/research و سایت کنفرانس: https://icts.usc.ac.ir در این همایش شرکت کنند. 

انتهای پیام