صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۴۹۷۹۲
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۸:۰۵

ارتش رژیم صهیونیستی دیروز، جمعه ۴۱ حمله به لبنان انجام داد که منجر به شهادت ۲۳ نفر شد.

به گزارش ایکنا به نقل از خبرگزاری آناتولی، این تعداد را خبرگزاری آناتولی بر اساس داده‌های خبرگزاری لبنان، وزارت بهداشت و حزب‌الله و همچنین داده‌های ارتش رژیم اسرائیل و گزارش‌های رسانه‌های عبری تا ساعت ۲۱ و ۵۵ دقیقه به وقت گرینویچ جمع‌آوری کرده است.

به گفته وزارت بهداشت لبنان، روز جمعه تعداد شهدای ناشی از تجاوز رژیم اسرائیل به لبنان از ۲ مارس به ۲۶۱۸ نفر و تعداد زخمی‌ها به ۸۰۹۴ نفر افزایش یافت.

بر اساس گزارش آناتولی، نیروهای رژیم اسرائیل روز جمعه منطقه حامول- ناقوره را بمباران کردند.

ارتش رژیم اسرائیل همچنین پس از عملیات تخریب خانه‌ها، مغازه‌ها، جاده‌ها و اماکن دیدنی شهر یارون، صومعه و مدرسه راهبان را در این شهر تخریب کرد.

این مدرسه یکی از برجسته‌ترین مؤسسات آموزشی در منطقه بنت جبیل محسوب می‌شود و هزاران دانش‌آموز از شهرهای این منطقه از این مدرسه فارغ‌التحصیل شده‌اند و تخریب آن یک خسارت آموزشی و اجتماعی قابل توجه است.

ارتش رژیم اسرائیل همچنین چندین خانه و زیرساخت را در شهرک شمع در جنوب صور را بمباران کرد.

وزارت بهداشت لبنان، جمعه اعلام کرد که آمار تجاوز رژیم صهیونیستی به لبنان از 2 مارس گذشته به 2618 شهید و 8094 زخمی افزایش پیدا کرده است.

از سوی دیگر مدیر کل سازمان جهانی بهداشت امروز اعلام کرد که رژیم صهیونیستی ۱۴۹ حمله به مراکز بهداشتی در لبنان انجام داده است که منجر به شهادت ۱۱۱ نفر از کارکنان آن شده است.

انتهای پیام