صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۴۹۸۷۲
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۷

پژوهشکده مطالعات توسعه سازمان جهاددانشگاهی تهران با همکاری پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، هم‌زمان با وقوع جنگ تحمیلی سوم سلسله نشست‌های «جنگ و زندگی» را برگزار می‌کند.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی تهران، آغاز جنگ تحمیلی سوم در روز 9 اسفندماه 1404 مصادف با دهم ماه رمضان(28 فوریه) تبعات اقتصادی و اجتماعی فراوانی بر زندگی جاری مردم ایران داشت که یکی از مهم‌ترین تبعات آن، قطعی اینترنت بین‌المللی و متعاقب آن تعطیلی بسیاری از مشاغل آنلاین بوده و این موضوع تعطیلی بسیاری از کسب و کارهای اینترنتی و حتی تعدیل نیروهای فراوانی را رقم زده است. بسیاری از کارگران و کسب‌وکارهای وابسته به اینترنت با بیکاری و صفر شدن درآمد مواجه شدند و به‌نظر می‌رسد تداوم قطعی اینترنت بین‌المللی، مسأله را از یک مشکل فنی فراتر برده و به یک زنجیره اختلال در اقتصاد دیجیتال، تولید محتوا و... مبدل کرده است.

این محدودیت‌های شدید علاوه‌بر مشکلات اقتصادی برای مردم، سرمایه اجتماعی دولت را با تهدید جدی مواجه کرده و بر خلاف موضوع تهیه اقلام ضروری در زمان جنگ که در آن دولت کارنامه قابل قبولی داشته است، متأسفانه ادامه روند ایجاد محدودیت‌های شدید در دسترسی به اینترنت جهانی و طرح‌هایی برای طبقاتی کردن آن عملاً موجبات ایجاد نارضایتی شدید مردم و از دست رفتن سرمایه اجتماعی دولت را فراهم کرده است.

از این‌رو پژوهشکده مطالعات توسعه سازمان جهاد دانشگاهی تهران نخستین نشست از سلسله نشست‌های «جنگ و زندگی» با عنوان «محدودیت اینترنت و سرمایه اجتماعی دولت» را روز یکشنبه، 13 اردیبهشت‌ماه رأس ساعت 13 به‌صورت حضوری و مجازی برگزار می‌کند.

این نشست با حضور اعظم راودراد و موسی عنبری، از اساتید جامعه‌شناسی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، سبحان یحیایی، عضو هیئت علمی دانشکده ارتباطات دانشکاه علامه طباطبایی و محمد رهبری، مدرس دانشگاه علامه طباطبایی و نویسنده کتاب توییتری‌شدن سیاست و به دبیری محمدجواد بیژنی برگزار می‌شود.

یادآور می‌شود، محل برگزاری حضوری این نشست خیابان ۱۶ آذر، خیابان ادوارد براون، پژوهشکده مطالعات توسعه سازمان جهاددانشگاهی تهران و لینک https://www.skyroom.online/ch/icdsj/event   برای حضور مجازی در جلسه در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام