صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۵۲۳۰۲
تاریخ انتشار : ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۸:۵۵
سفرنامه اعضای جامعه قرآنی کشور به میناب/ 2

هیئت «یاوران قرآنی میناب» در سفر خود به شهرستان میناب به دیدارهای خود با خانواده شهدای دانش‌آموزان این شهر ادامه دادند. حزن‌انگیزترین دیدار آنها با خانواده شهید ماکان نصیری بود که جز لنگه کفشی از او بر جای نمانده و عجیب‌ترین آنها دیدار با خانواده شهیده خدیجه درویشی بود که پدرش شش‌ماه پیش از شهادت او در جریان تصادفی به کما رفته است.

به گزارش ایکنا، هیئت «یاوران قرآنی میناب» متشکل از قاریان، استادان و مسئولان نهادهای قرآنی کشور در دو روز پایانی هفته گذشته در سفر به شهرستان میناب در مجموعه برنامه‌های متنوع و متراکمی شرکت کردند که بخش اول گزارش آن منتشر شد و در ادامه بخش پایانی آن از نظر می‌گذرد؛

کارگاه آموزش قرائت 

برگزاری کارگاه آموزش قرائت ویژه نوجوانان مستعد مینابی با حضور محمدرضا پورزرگری و تلاوت قاری نوجوان محمدحسین عظیمی، پیش از ظهر  پنجشنبه 24 اردیبهشت در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی میناب برگزار شد. 

دیدار با امام جمعه میناب 

جلسه با آیت‌الله محسن ابراهیمی؛ امام جمعه میناب و از اعضای مجلس خبرگان رهبری، با حضور محمدعلی خواجه‌پیری و محمدتقی میرزاجانی، همچنین عماد ناصری و کریمی (از فعالان قرآنی استان) از دیگر برنامه‌های این هیئت در روز دوم سفر بود که در آن راهکارهای توسعه فعالیت‌های قرآنی در شهر میناب بررسی شد.

دیدار با خانواده دانش‌آموزان شهید میناب

خانواده شهید ماکان نصیری 

ماکان نصیری که نامش از مرزهای ایران هم فراتر رفته، یکی از نمادهای مظلومیت جنگ تحمیلی اخیر است. پدر و مادر ماکان که به جز یک لنگه کفش، چیزی از پیکر او را دریافت نکردند، در دیدار با نمایندگان جامعه قرآنی از خاطرات شب و روز حادثه گفتند. 

پدر ماکان در این دیدار، خیلی بی‌تاب بود. خصوصاً موقع تلاوت محمدحسین عظیمی، اشک امانش نداد و گفت که آرزویم این بود ماکان روزی از قاریان ممتاز شود. مادر او هم از شب قبل از شهادت گفت که ماکان آمد و گفت: امشب من را محکم بغل کن! و اینگونه ادامه داد ماکان علاقه خاصی به حضور در برنامه‌های مسجد محل در ماه مبارک رمضان داشت. 

خانواده شهید محمدمهدی جنگی‌چی 

محمدمهدی ١٠ ساله و قاری و مداح اهل بیت بود. مادرش در این دیدار گفت: فهم و درک محمدمهدی دو برابر سنش بود. برنامه محفل شبکه ٣ را خیلی دوست داشت. او تنها فرزند خانواده و کمک کار در شغل پدر و مادرش در پخت نان محلی بود. 

پیکر این دانش‌آموز شهید در بوستان جلوی منزلشان به خاک سپرده شد و بنای یادمانی نیز در آنجا برپا شده است. 

خانواده شهیده خدیجه درویشی

این دیدار، متفاوت از سایر دیدارها بود. هیئت «یاوران قرآنی میناب» با خانواده ‌شهیدی مواجه بود که پدرش، شش‌ماه پیش از شهادت دخترش به علت تصادف به کما رفته و این وضعیت کماکان ادامه دارد.

شهیده خدیجه درویشی، دانش‌آموز کلاس چهارم مدرسه «شجره طیبه» در روز رحلت حضرت خدیجه (س) به دیدار معبود شتافت. 

محفل انس با قرآن در روستای اسلام‌آباد 

برگزاری محفل انس با قرآن در روستای اسلام‌آباد و در کنار مضجع پنج شهید دانش‌آموز؛ ماکان نصیری (یادمان)، مسیحا سالاری، خدیجه درویشی، اسرا و سلما ذاکری و شهید پاسدار عباس سالاری با حضور آحاد مردم شریف روستا از جمله دیگر برنامه‌های هیئت «یاوران قرآنی میناب» در این سفر بود که در آن از خانواده‌های شهدای اخیر روستا قدردانی شد.

اجرای برنامه‌های قرآنی در میدان شهدای میناب 

آخرین برنامه هیئت قرآنی اعزامی به میناب، حضور در میدان شهدا و اجرای برنامه‌های قرآنی بود و در کنار تلاوت قاریان بین‌المللی، علی صالحی‌متین نیز به رجزخوانی پرداخت و محمدعلی خواجه‌پیری نیز ابعاد اثرگذاری حضور مردم در میادین و خیابان‌ها، طی دو ماه و نیم اخیر را تبیین کرد.

همزمان با اجرای برنامه‌های قرآنی در میناب و روستاهای اطراف آن، گروهی از قاریان نیز در محفل قرآنی شهرک مطهر شهرستان بشاگرد حضور یافتند و ضمن تلاوت از خانواده شهیدان جنگ چهل روزه محمدصالح محمودی‌زاده، الیاس میران‌نژاد و ابراهیم شمس‌الدینی و  دانش‌آموز شهید مدرسه «شجره طیبه»؛ همایون زینلی تجلیل کردند.

هیئت «یاوران قرآنی میناب»، ظهر جمعه 25 اردیبهشت، میناب را به مقصد تهران ترک کرد.

انتهای پیام