صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۵۴۸۳۶
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۵۹
حمیدرضا حاجی‌بابایی تاکید کرد

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: میثاق مردم با ولایت برای آموزه‌های غدیر هیچ‌گاه به این میزان نمود پیدا نکرده بود.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی بنیاد بین‌المللی غدیر، حمیدرضا حاجی‌بابایی، نایب رییس مجلس شورای اسلامی در نشست هم‌اندیشی برنامه‌های گرامیداشت دهه امامت و ولایت و عید غدیر در محل بنیاد بین‌المللی غدیر با اشاره به نکته سنجی بنیاد بین‌المللی غدیر در انتخاب شعار دهه امامت و ولایت سال جاری یعنی «غـدیـر؛ میثاق با امت با ولایت» اظهار کرد: در طول ۴۷ سال گذشته از انقلاب اسلامی هیچ‌گاه به این میزان میثاق مردم با ولایت بر اساس آموزه‌های غدیر نمود پیدا نکرده بود.

وی حضور بیش از ۸۰ روزه مردم در خیابان‌ها، تفسیر ویژه رهبر معظم انقلاب و پیام قائد شهیدمان درباره «مبعوث شدن مردم از جانب خدای متعال برای نجات کشور» را از مصادیق بارز این میثاق دانست.

حاجی‌بابایی غدیر را بلندترین قله شناخت در تاریخ اسلام خواند و افزود: پس از جنگ رمضان بلندترین قله شناخت از غدیر و پیوند بین امامت و رهبری را شاهدیم. این همه مقاومت و پیروزی در برابر آمریکا و ۵۴ کشور حامی آن بر اساس روایت غدیر شکل گرفته است. غدیر قله بلندی است که می‌تواند نجات همه ملت‌های دنیا را به دنبال داشته باشد.

نایب‌رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به جایگاه بین‌المللی ایران به عنوان یک «ابرقدرت» تصریح کرد: دانشگاه‌های ما باید تراز فکری، پژوهشی و عملیاتی خود را به سطح ایران اسلامی به عنوان یک ابرقدرت بزرگ ارتقا دهند. دنیا تشنه شناخت غدیر و عامل پیروزی ملت ایران است. مسئولیت پژوهشگران، تریبون‌داران، مداحان، بزرگان و همه کسانی که می‌توانند تبیین‌گر باشند، این است که این حرکت بزرگ و قله بلند را به تصویر بکشند.

وی در این نشست تخصصی که با حضور تعدادی از مسئولان و فعالان فرهنگی و گروه‌های منتخب مردمی کشور و بخش بین‌الملل تشکیل شده بود از نقش سازنده بنیاد بین‌المللی غدیر در نامگذاری دهه امامت و ولایت(پس از تصویب شورایعالی انقلاب فرهنگی) و درج آن در تقویم رسمی کشور تشکر و از عموم مردم برای مشارکت در برنامه‌های این دهه دعوت کرد.

انتهای پیام