به گزارش خبرنگار ایکنا، مراسم بزرگداشت سی و هفتمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)، بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، از دقایقی پیش با قرائت آیاتی از قرآن کریم توسط سیدمحمد حسینی پور، قاری ممتاز کشورمان در حرم مطهر امام راحل آغاز شد.
بنا بر اعلام ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(ره)، در این مراسم برنامههایی از جمله پخش سرود مقدس جمهوری اسلامی ایران و اجرای بخشهایی از مداحی پیشبینی شده است. همچنین در ادامه این آیین، پیام مهم مقام معظم رهبری قرائت خواهد شد.
سالهای گذشته، سخنران اصلی این مراسم رهبر شهید انقلاب اسلامی بودند اما امسال صندلی مزین به تصویر ایشان در مراسم قرار داده شده است.
همچنین برای نخستین بار به دلیل شرایط موجود، دعوت رسمی از مهمانان خارجی برای حضور در این مراسم صورت نگرفته است، اما با این حال بنا بر اعلام ستاد بزرگداشت ارتحال امام خمینی(ره)، بسیاری از علاقهمندان به امام راحل در خارج از کشور برای حضور در این آیین اعلام آمادگی کردهاند تا در این مراسم حضور پیدا کنند.
گفتنی است این مراسم با حضور جمعی از مسئولان کشوری و لشکری، شخصیتهای سیاسی و فرهنگی و اقشار مختلف مردم در حال برگزاری است و حاضران با حضور در حرم مطهر بنیانگذار انقلاب اسلامی، آرمانهای امام خمینی(ره) را گرامی میدارند.
در حال تکمیل است...
انتهای پیام