صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۵۶۸۶۵
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۳:۴۰

در سندی سیاسی که جنجال به پا کرده است، انجمن افسران مسلمان انگلستان رژیم اسرائیل را یک سازمان تروریستی خواند.

به گزارش ایکنا به نقل از البلد، یک سند سیاسی که توسط انجمن ملی افسران پلیس مسلمان (NAMP) در انگلستان منتشر شده است، پس از آنکه حاوی مواضعی ضد اسرائیلی و نگران‌کننده توصیف شد، جنجال گسترده‌ای را برانگیخته است.

به گزارش روزنامه انگلیسی دیلی میل، این سند که بعداً از اینترنت حذف شد، رژیم صهیونیستی را به عنوان یک «سازمان تروریستی صهیونیستی» توصیف کرد، صهیونیسم را یکی از مظاهر«نفرت علیه مسلمانان» دانست و برخی از روایت‌های مربوط به حملات ۷ اکتبر ۲۰۱۳ را زیر سوال برد و آنها را «بی‌اساس» دانست.

این سند همچنین به آنچه که آن را «استفاده نامناسب از هولوکاست» در توصیف درگیری اسرائیل و فلسطین توصیف کرد، اشاره کرد که انتقاد شدید سازمان‌های یهودی را به دنبال داشت که این مواضع را فراتر از مرزهای انتقاد سیاسی و تهدیدی برای بی‌طرفی نهادهای امنیتی می‌دانستند.

کمپین مبارزه با یهودستیزی در انگلستان نگرانی خود را در مورد انتشار چنین سندی در پلتفرم‌های مرتبط با نیروی پلیس ابراز کرد و خواستار تحقیقات رسمی و پاسخگویی مسئولان تهیه و انتشار آن شد.

از سوی دیگر، سازمان‌های یهودی انگلستان هشدار دادند که انتشار چنین مطالبی در محافل پلیس می‌تواند بر اعتماد جامعه یهودی به سازمان‌های اجرای قانون تأثیر بگذارد و از مقامات مربوطه خواستند تا نحوه تهیه و توزیع این سند را روشن کنند و اطمینان حاصل کنند که در آینده از آن استفاده نخواهد شد.

انتهای پیام