صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۱۵۰۱۱
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۱

گروه فعالیت‌های قرآنی: در برنامه تلویزیونی «یاد خدا» که امشب، 19 آبان‌ماه به روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما می‌رود، «سبک تربیت حسینی» مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، برنامه تلویزیونی «یاد خدا» که از جمله برنامه‌های شبانگاهی شبکه قرآن و معارف سیما بوده و روزهای شنبه تا پنجشنبه هر هفته به روی آنتن این شبکه تلویزیونی می‌رود؛ امشب، 19 آبان‌ماه با موضوع «سبک تربیت حسینی» پخش خواهد شد.



براساس این گزارش، حجت‌الاسلام والمسلمین حاج‌ علی‌اکبری به عنوان کارشناس مذهبی در برنامه امشب «یاد خدا» حضور خواهد داشت تا به بحث پیرامون «سبک تربیت حسینی» بپردازد.



برنامه تلویزیونی «یاد خدا» که تهیه‌کنندگی آن را یونس قاسمی بر عهده دارد، از ساعت 19 تا 20 با اجرای محمدحسین صیرفی از شبکه قرآن و معارف سیما پخش خواهد شد.



بنابراین گزارش، «نقطه اوج» نیز از جمله برنامه‌های روزانه شبکه قرآن و معارف سیما است که امروز، 19 آبان‌ماه با حضور محمدرضا نوروزی مهمان ویژه برنامه و حجت‌الاسلام والمسلمین بهشتی کارشناس برنامه به موضوع «پیشگامان انقلاب» می‌پردازد.



در این برنامه تلویزیونی از ساعت 15:30 به تهیه‌کنندگی رحمان حاصلی از شبکه قرآن و معارف سیما پخش خواهد شد، وحید منیعی از مداحان اهل بیت(ع) مداحی می‌کند.