صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۲۵۲۸۴
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۴

گروه خبرنگاران افتخاری / جواد کریمی: جلسه ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه و جمعی از مسئولان بنیاد شهید واُمور ایثارگران استان و شهرستان کاشان و مسئولان دانشگاه در سالن شهدای ستاد مرکزی برگزار شد.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در کاشان، محمدحسین اعرابی، رئیس دانشگاه‌علوم‌ پزشکی‌ کاشان در این نشست در مورد اجرای مصوبات جلسه و تلاش در جهت رفع مشکلات آموزشی و فرهنگی دانشجویان شاهد و ایثارگر سخنانی را بیان کرد.



اعرابی، با تأکید بر تشویق و صرف وقت بیشتر جهت دانشجویان دارای پیشرفت تحصیلی گفت: در راستای ارتقای پیشرفت تحصیلی دانشجویان باید از طرح همیار استفاده کرد.



وی، خواستار گسترش و تقویت ارتباط و همکاری بنیاد شهید و ایثارگر در زمینه پیگیری امور دانشجویان شاهد و ایثارگر شاغل به تحصیل در این دانشگاه شد. 



معاون دانشجویی‌، فرهنگی دانشگاه‌ علوم‌ پزشکی کاشان نیز در این جلسه، گزارشی از اقدامات انجام شده ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه در نیم‌سال دوم تحصیلی 91 و میزان پیشرفت تحصیلی این دانشجویان را ارائه کرد.



طاهره مازوچی، در ادامه سخنان خود در این زمینه گزارشی از پذیرش دانشجویان جدیدالورود را به تفکیک رشته ایراد کرد.



قریشی، معاون فرهنگی بنیاد شهید استان نیز ضمن تبریک هفته بسیج و تشکر از دانشگاه به دلیل حمایت از دانشجویان ستاد شاهد و ایثارگر اذعان کرد: این بنیاد آماده هرگونه حمایت مالی از طرح‌های پژوهشی و پایان‌نامه‌های برتر دانشجویان شاهد و ایثارگر است.



حجت‌الاسلام و‌المسلمین حسنعلی انتصاریان، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کاشان، نیز در این نشست، از اقدامات ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه تقدیر و تشکر کرد.



یادآور می‌شود، اساتید مشاور، دانشجویان شاهد و ایثارگر این دانشگاه نیز به ارائه گزارشی در این راستا پرداختند.