صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۲۵۵۳۸
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۰

گروه خبرنگاران افتخاری / حمیدرضا گل محمدی: روحانی مستقر اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ در نشست هیئت‌های متمسکین به قرآن و متوسلین به آل‌البیت(ع) که شب هشتم آذر ماه در مسجد ولی عصر(عج) سید محله این شهرستان برگزار شد، گفت: قرآن رمز عالم هستی است.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در مازندران، حجت‌الاسلام تقی منصوری‌فر، روحانی مستقر اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ  در این نشست که شام‌گاه هشتم آذرماه برگزار شد، گفت: اگر کسی با قرآن آشنا شود، با تمام اسرار عالم هستی آشنا شده و به قله اعلای انسانیت می‌رسد.



وی با اشاره به اینکه خواندن قرآن باید با اخلاص و بصیرت باشد، افزود: قرآن درس تربیت است، عمل به قرآن باعث نورانیت می‌شود بنابراین لازم است که ما قرآن را بفهمیم.



منصوری‌فر تصریح کرد: هر چه آدم با قرآن انس بگیرد، میزان معرفت او بالا رفته  و به مسایل  دنیوی و اخروی بیشتر پی می‌برد.



روحانی مستقر اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ  خاطرنشان کرد: مطالعه قرآن برای همه به‌ویژه جوانان لازم است، انسان باید ذهنش را از تعلقات مادی، دنیوی، افکار خودش و دیگران خالی کند تا بفهمد که هر آیه قرآن چه می‌گوید و به چه مطالبی اشاره دارد.