صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۴۴۳۷۷
تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۴

گروه خبرنگاران افتخاری/ مرتضی نظری‌افلاک: مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان با بیان اینکه همزمان با اربعین حسینی مراسم عزاداری اباعبدالله(ع) در امامزادگان شاخص استان همدان برگزار می‌شود، گفت: این مراسم در 30 امامزاده شاخص به صورت ویژه برگزار می‌شود.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان همدان، حجت‌الاسلام والمسلمین رضا حاجی زین‌العابدینی با بیان اینکه استان همدان دارای 30 امامزاده شاخص است، گفت: هر ساله همزمان با سالگرد چهلمین روز شهادت امام حسین(ع) و یاران باوفایش در مراسم اربعین حسینی در امامزاده‌های شاخص استان همدان برنامه‌های مختلفی اجرا می‌شود.



وی عنوان کرد: مراسم عزاداری دهه سوم محرم با خواندن زیارت عاشورا و سخنرانی با مضمون بصیرت عاشورایی در امامزادگان استان همدان در حال برگزاری بوده و در روز اربعین حسینی نیز برنامه‌های مختلف و ویژه‌ای در امامزادگان شاخص استان همدان برگزار می‌شود.



مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان اظهار کرد: بیان فلسفه قیام عاشورا و روضه‌خوانی و سینه‌زنی و سخنرانی و حرکت دسته‌های عزاداری در شهرستان‌های استان همدان از جمله برنامه‌های اربعین حسینی است.



وی با اشاره به اینکه در روز اربعین حسینی امامزادگان شاخص استان همدان میزبان عزاداران حسینی هستند، بیان کرد: از دیگر برنامه‌های اربعین حسینی قرائت قرآن و پاسخگویی به پرسش‌ها و شبهات عزادارن و تبیین فلسفه عاشورا و چرایی قیام عاشورا بوده است.



وی در پایان به اهمیت و جایگاه امامزادگان در بین مردم شیعه ایران اشاره کرد و گفت: مردم استان همدان نیز مانند مردم سایر استان‌ها ارادت خاصی به امامزادگان داشته و در ایام مذهبی سال مانند ماه محرم و صفر نذورات مختلفی را به امام‌زادگان تقدیم می‌کنند.