صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۴۹۷۴۱
تاریخ انتشار : ۱۱ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۰

گروه خبرنگاران افتخاری/ حمیدرضا گل‌محمدی: مراسم دسته‌روی و عزاداری در سوگ جانان با حضور امام‌جمعه، فرماندار، مسئول اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ، مردم مؤمن و ولایت‌مدار در این شهرستان برگزار شد.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام محمدباقر یوسفی، در این مراسم که صبح روز سه‌شنبه، 10 دی‌ماه برگزار شد، با اشاره به تلاش‌ها و مجاهدت‌های 23 ساله پیامبر اکرم(ص) جهت اعتلای دین مبین اسلام، گفت: پیامبر اکرم(ص) در مدت رسالت خویش همه اقوام را زیر چتر اسلام نگه‌داشته و همگان را به وحدت و یکپارچگی دعوت می‌کرد.



وی افزود: اگر ما طبق حدیث ثقلین عمل کنیم، تمام موانع و آسیب‌های به وجود آمده در جهان اسلام برطرف خواهد شد.



یوسفی در ادامه با اشاره به زندگی سیاسی ـ اجتماعی کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی(ع) تصریح کرد: مظلوم‌ترین امام در بین ائمه(ع)، امام حسن مجتبی(ع) بود که در عصر معاویه، در زمان بی‌بصیرتی مردم و اوج ظلم بنی‌امیه امامت کرد و نهایتاً توسط توطئه معاویه به شهادت رسید.