صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۶۰۴۶۳
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۳
حجت‌الاسلام حسینی:

خبرنگاران افتخاری/الهه دهقانی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان گفت: دشمنان با ایجاد اختلاف بین شیعه و سنی به‌دنبال منافع خود هستند.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام سید‌عبدالصاحب حسینی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان در گفت‌و‌گو با خبرنگاران ایجاد اختلاف و درگیری بین مسلمانان را از برنامه‌های دشمنان اسلام عنوان کرد و افزود: دشمنان با ایجاد این شرایط به دنبال منافع خود هستند.

وی با اشاره به فرارسیدن هفته وحدت و ایام ولادت پر خیر و برکت حضرت محمد(ص) افزود: در شرایط کنونی انسجام و اتحاد مسلمانان بهترین راه مبارزه با دشمنان اسلام است.

به گفته وی، دشمنان همیشه با استفاده از ایجاد تفرقه، اختلاف و خصومت نقشه خود را در بین مسلمانان عملی می‌کنند و با این حربه غیر آشکار آنها را از توجه به مسائل اصلی منحرف می‌کند.

اسرائیل دشمن مشترک شیعه و سنی است

رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان اسرائیل را دشمن مشترک شیعه و سنی دانست و گفت: همه تلاش آمریکا برای ایجاد اختلاف بین شیعه و سنی است تا موجبات انحراف و غفلت مسلممانان از وجود دشمنی غدار و سرسختی چون اسرائیل را فراهم کند.

حجت‌الاسلام حسینی افزود: هوشیاری و بصیرت مسلمانان در دشمن شناسی و برنامه‌های متنوع و متعدد آنها ضروری است تا با شناخت هر چه بیشتر و بهتر توطئه‌هایشان نقشه‌های آنها را در نطفه خفه کنند.

وی افزود: دشمنان در حال حاضر بیشترین تلاش خود را در برنامه‌ریزی برای ایجاد تفرقه و خصومت بین مسلمانان انجام می‌دهند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان کشتار شیعیان توسط سلفی‌ها و تکفیری‌ها و اختلاف بین شیعه و سنی را نمونه‌ای از این برنامه‌های دشمن برشمرد و گفت: سلفی‌ها گروه‌های افراطی هستند که حتی به عقاید اهل سنت نیز پایبند نیستند و فقط ادعای مسلمانی دارند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی اظهار کرد: سلفی‌ها با این اقدامات و کارهای خود حتی در مسیر اعتقادات و منویات اهل تسنن نیز حرکت نمی‌کنند.