صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۶۱۷۷۵
تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۴
حجت‌الاسلام زارع مهرجردی تأکید کرد:

خبرنگاران افتخاری/مهدی مهدوی شعار: رئیس دانشکده تربیت مدرس قرآن مشهد در دیدار هیئتی از کارکنان و مدیریت حوزه مزار شریف که منتسب به حضرت علی(ع) است، اظهار کرد: زمینه جذب دانشجویان افغانی در مقطع دکترای علوم قرآنی در دانشکده علوم قرآنی مشهد فراهم شده است.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام غلامرضا زارع مهرجردی، رئیس دانشکده تربیت مدرس قرآن مشهد در نشستی که همزمان با هفته وحدت  با حضور معاون فرهنگی اجتماعی اداره‌کل اوقاف خراسان رضوی، کارکنان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و نیز هیئت امنا بقعه مزار شریف صورت پذیرفت، قرآن را عامل تغییر انسان و خانواده و نجات دهنده جامعه از گمراهی‌ها و تباهی‌ها عنوان کرد.



 وی اظهار کرد: قرآن کریم نجات دهنده جامعه بشریت و کانون انسان‌سازی است لذا آشنایی هر چه بیشتر مردم به‌ویژه جوانان با این کتاب مقدس و روشن کردن حقایق آن ضروری است.

مهرجردی با بیان اینکه از کشور افغانستان نیز دانشجویان متعددی در دانشکده علوم قرآنی مشهد تحصیل می‌کنند، افزود: به دنبال راه‌اندازی مقطع دکتری در این دانشکده هستیم تا زمینه جذب دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی و ارتقای سطح علمی این مرکز آموزشی فراهم شود.

وی همچنین افزود: دشمنان برای از هم گسیختن وحدت بین شیعه و سنی تلاش می‌کنند، جوانان مسلمان را به گمراهی بکشانند تا در نهایت با این گونه اقدامات مانع از وحدت بین مسلمانان شوند.