صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۶۷۱۷۳
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۲

خبرنگاران افتخاری/ امیر فرمائی: برنامه‌های دهه فجر انقلاب اسلامی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ملایر اعلام شد.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ملایر به مناسبت ایام‌الله دهه فجر انقلاب اسلامی، برنامه‌های مختلفی را در سطح شهرستان برگزار می‌کند.



اجرای جنگ شادی از 7 تا 22 بهمن‌ماه جاری، نمایشگاه نقاشی، نمایشگاه و فروشگاه کتاب، نمایشگاه کتاب نویسندگان ملایری(بعد از انقلاب) و عصر شعر انقلاب از برنامه‌های اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در دهه فجر است.



کارگاه آموزشی خانواده‌(مهارت‌های زندگی)، نشست سیاسی و گفتمان دینی و انقلاب، برگزاری جلسات انجمن‌های ادبی با موضوع انقلاب و جلسه نقد و بررسی آثار عکاسان و نقاشان مشهور جهان نیز از دیگر برنامه‌های اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر در این ایام است.



برنامه‌های اعلام شده در مجتمع فرهنگی و هنری ملایر واقع در شهرک ولی‌عصر(عج)، میدان قاسم و مؤسسه قرآن و عترت ستاره‌های یاسین واقع شهید رجائی، خیابان زرینی برگزار خواهد شد.