صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۸۰۶۰۳
تاریخ انتشار : ۰۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۱:۵۲

گروه بین‌الملل: صندوق بازنشستگی کارکنان لوگزامبورگ از تحریم پنج بانک متعلق به رژیم صهیونیستی به‌دلیل ادامه شهرک‌سازی در اراضی فلسطینی خبر دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی« IINA»، صندوق بازنشستگی کارکنان و نیز صندوق ملی بیمه لوگزامبورگ در وب‌سایت‌های خود اعلام کردند که بانک‌های بزرگ صهیونیستی را به دلیل ادامه شهرک‌سازی‌‌های غیرقانونی رژیم اسرائیل در اراضی اشغالی فلسطین تحریم کرده‌اند.
در این بیانیه‌ها تاکید شده است: لوگزامبورگ کشور بسیار کوچکی در اروپاست، اما از نظر سرمایه‌گذاری و گردش حساب از مهم‌ترین کشورهای جهان به شمار می‌رود و از این نظر تحریم بانک‌ها و مؤسسات مالی رژیم اسرائیل بسیار مهم خواهد بود.
در بخش دیگری از این بیانیه، صندوق ملی بیمه لوگزامبورگ با اشاره به این‌که در کل پنج بانک و سه مؤسسه مالی رژیم اسرائیل شامل تحریم شده‌اند، عنوان کرد: در این فهرست، پنج بانک اصلی این رژیم قرار دارند. این بانک‌ها در توسعه شهرک‌های غیرقانونی مشارکت دارند و به همین جهت شامل تحریم شده‌اند.