صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۸۰۷۴۲
تاریخ انتشار : ۰۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۹:۱۷
حسن غفوری فرد:

گروه سیاسی: غفوری فرد یادآور شد: مصرف‌گرایی و تجمل‌گرایی از جمله تهدیدات اقتصاد کشور است؛ ما حتی اگر از ناحیه دشمنان تحریم نبودیم، منطق و عقل حکم می‌کرد که اقتصاد کشور را مقاوم سازیم.

حسن غفوری فرد، عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری گفت: اقتصاد مقاومتی فرصتی برای مقابله با تحریمهای ظالمانه غرب است و در سایه آن استقلال اقتصادی کشور حفظ خواهد شد.
وی با ذکر اینکه اقتصاد مقاومتی انقلاب اسلامی را بیمه می کند، افزود: مصرف گرایی و تجمل گرایی از جمله تهدیدات اقتصاد کشور است؛ ما حتی اگر از ناحیه دشمنان تحریم نبودیم، منطق و عقل حکم می کرد که اقتصاد کشور را مقاوم سازیم.
این نماینده سابق مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: فرهنگ سازی برای نهادینه شدن اقتصاد مقاومتی از نیازهای کشور است، جامعه باید به سمتی حرکت کند که خود را در سرنوشت اقتصادی کشور سهیم بداند و اکنون فرصت مناسبی است تا برای تحقق اقتصاد مقاومتی فرهنگ سازی کنیم.
عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی با اشاره به آیه « إِنَّ الْمُبَذِّرِینَ کانُوا إِخْوَانَ الشَّیاطِینِ» گفت: اسراف و تبذیر یکی از بزرگترین مشکلات کشور است و در کنار دیگر مشکلات اقتصادی و مسئله تحریم، اقتصاد ما را با چالش روبرو ساخته است؛ مسئولان باید برای مقابله با اسراف و تبذیر برنامه ریزی صحیح داشته باشند.
این نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با ذکر اینکه یکی از مشکلات صنعت و تولید استفاده از انرژی زیاد برای تولید کالا و محصولات است، افزود: این مسئله سبب شده است تا قیمت تمام شده کالای داخلی بسیار افزایش داشته باشد و در رقابت با کالای مشابه خارجی تولید کننده ایرانی ضرر کند.
عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی عنوان کرد: حماسه سیاسی با حضور گسترده مردم در انتخابات 24 خرداد و راهپیمایی 22 بهمن محقق شد و این حماسه جایگاه جمهوری اسلامی را در جهان افزایش داد و دشمنان بار دیگر متوجه حمایت قاطع مردم از انقلاب خود شدند.
این نماینده سابق مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: حماسه اقتصادی با پیگیری اقتصاد مقاومتی و عمل به تأکیدات و سیاست های ابلاغی رهبر معظم انقلاب از سوی قوای سه گانه دست یافتنی است و چشم انداز آینده کشور با کار و تلاش مردم و برنامه های درست مسئولان امیدوارکننده خواهد بود.