صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۸۵۴۹۴
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۰

گروه خبرنگاران افتخاری/ حمیدرضا گل‌محمدی: روحانی مستقر اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ در جلسه قرآن کریم که 18 اسفندماه در سیدمحله این شهرستان برگزار شد، گفت: قرآن نوری است که راه رسیدن به تکامل را روشن می کند.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام تقی منصوری‌فر، روحانی مستقر اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ در این نشست که شام‌گاه  18اسفندماه برگزار شد، به اهمیت و جایگاه قرآن به عنوان آخرین کتاب آسمانی و معجزه بزرگ پیامبر اعظم(ص) اشاره کرد و گفت: قرآن کتاب الهی و سراسر نوری است که برای هدایت و سعادت بشر نازل شده با گذشت قرن‌ها از نزولش، هر روز در دل انسان‌ها جاری‌تر می‌شود و وسوسه‌های شیاطین جن و انس را خنثی کرده و نوری است که راه رسیدن به تکامل را برای بشر روشن می‌کند‌.



وی افزود: در عصر پیشرفت صنعت و فن‌آوری، نیاز بشر به الگو و راهنما بیشتر حس می‌شود و چیزی که بتواند تضمین‌کننده این هدایت و سعادت باشد، قرآن است.



منصوری‌فر با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در مورد حفظ و بکارگیری دستورات قرآن مجید برای جوانان و نوجوانان اظهار کرد: چون دشمن بیشتر در کمین نسل جوان و نوجوان ما نشسته است، لذا هر چه آن‌ها را با قرآن مأنوس‌تر کنیم در مقابله حربه‌های دشمن مصون‌تر خواهند شد.



روحانی مستقر اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ با اشاره به غیر قابل توصیف بودن آثار و برکات قرائت قرآن کریم در زندگی افراد، یادآور شد: خواندن و تدبر در آیات قرآن علاوه بر ایجاد شناخت نسبت به جهان هستی، پیام‌هایی را به خواننده منتقل می‌کند که به پشتوانه آن می‌تواند به سعادت دنیا و آخرت دست یابد و زندگی خود را در راه درست مدیریت کند.