صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۸۸۴۹۰
تاریخ انتشار : ۲۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۳
عباسعلی صفایی:

خبرنگاران افتخاری/ حسینعلی ظفری: فرماندار شهرستان شیروان در جلسه شورای اداری این شهرستان گفت: یکی از محورهای مهم اقتصاد مقاومتی، توجه به نیروهای درون‌زا است و امیدواریم که این تلاش‌ها مضاعف شود.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، عباسعلی صفایی، فرماندار شهرستان شیروان در آخرین جلسه شورای اداری پایان سال جاری شهرستان شیروان با اعلام تقدیر و تشکر از عوامل اجرایی برگزاری دومین کنگره شهدای شهرستان شیروان گفت: هر چقدر برای شهدا قدم برداریم بازهم کم است. با توجه به شرایط خاصی که شهرستان شیروان از لحاظ موقعیت جغرافیایی دارد بحمدالله زائران زیادی جهت زیارت بارگاه امام رضا(ع) از این مسیر عبور می‌کنند و باید از این ظرفیت با برنامه‌ریزی صحیح نهایت استفاده را کرد.

وی با اشاره به اینکه یکی از محورهای مهم اقتصاد مقاومتی، توجه به نیروهای درون‌زا است و امیدواریم که این تلاش‌ها مضاعف شود، گفت: در شرایط بحران و خیلی سخت، افراد توانمندی هستیم و می‌توانیم کشور را از بحران‌ها نجات بدهیم و از تمام دستگاه‌های اداری شهرستان نیز می‌خواهیم که برای کمک به تولیدات داخلی، تمام نیازهای خود را از داخل شهرستان تأمین کنند.

صفایی با توصیه به مسئولان و اصحاب رسانه، افزود: ارائه کردن گزارش به رسانه‌ها در جهت تقویت همان اداره خواهد بود و حتماً تمام مصاحبه‌ها همراه با مستندات باشد و از اصحاب رسانه نیز تقاضامندیم در جهت توسعه شهرستان، نقاط قوت را ببینند و آن را برجسته کند.

فرماندار شهرستان شیروان با اشاره به ارائه گزارش کار ماهانه توسط مسئولان شهرستان، بیان کرد: کاهش هزینه‌های جاری با توجه به بودجه سال آینده براساس اجرای هدفمندی مرحله دوم یارانه‌ها با تأکید بر حمایت‌های تولیدی در داخل کشور انجام گرفته است و مدیران ادارات شهرستان نیز باید پروژه‌های بالای 20 درصد پیشرفت کار را جهت تأمین اعتبار معرفی کنند.

وی در پایان خواستار حمایت مسئولان ادارات شهرستان از صنایع داخلی جهت رونق اقتصادی شهرستان شد و گفت: بر پروژه‌های عمرانی شهرستان نظارت داشته و نارسایی در اجرای پروژه‌ها را در اسرع وقت با فرمانداری مکاتبه کنند.

عبدالرضا عزیزی، نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه، گفت: در یک سال گذشته بسیار فعال بوده و در خصوص بودجه سال آینده، یک بودجه عملیاتی را تصویب کرده است.

وی افزود: اجرای بیمه بیکاری و رفع مشکل متقاضیان جویای کار از محل هدفمندی یارانه را یکی از اهداف این طرح بیان کرد.

عزیزی در بخش عمرانی در رابطه با پیگیری و تکمیل ادامه برنامه‌های راه‌اندازی واحدهای بخار نیروگاه برق، اجرای پروژه راه‌آهن، پتروشیمی، باند اضطراری فرودگاه، راه‌اندازی خانه مهر شیروان جهت بازنشستگان، گسترش مشاغل خانگی از قبیل گوهرتراشی، کارگاه کفش و قالیبافی مطالبی را ارائه کرد.

وی در پایان ضمن استفاده از حضور بانوان در سِمَت‌های اداری شهرستان، خواستار حضور فعال مدیران ادارات در همراهی با برنامه ده گردشی، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در جهت بررسی و رفع مشکلات روستایی شهرستان شد.

معرفی یونس روحانی به عنوان معاون جدید عمرانی فرمانداری، تقدیر از مسئولان قبلی و معرفی مسئولان جدید برخی از ادارات و ارائه گزارش ماهیانه به صورت پاورپوینت توسط مهندس احسان  ابهری، رئیس اداره گاز و قربان احمدی‌فر، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان شیروان از دیگر برنامه‌های آخرین جلسه شورای اداری شهرستان شیروان بود.