صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۸۹۵۹۲
تاریخ انتشار : ۰۸ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۱

شعب خارجی: مراسم جشن نوروز به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران با حضور دانشجویان و تجار ایرانی در پکن برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه شرق آسیا، در این مراسم صفری، سفیر ایران در چین گفت:  نوروز جلوه‌ای از هویت ملی ما ایرانیان است و ریشه در فرهنگی غنی و کهن ما دارد.

وی افزود: نوروز یکی از مظاهر بزرگ و ارزشمند میراث معنوی ایرانیان، پیام آور مهر، صلح، دوستی و همچنین هدیه تمدن و فرهنگ غنی  ایران به جهانیان محسوب می‌شود.

صفری گفت: روابط ایران و چین وارد مرحله‌ای جدید شده است و مقامات دو کشور بارها اعلام داشته‌اند که این روابط  از یک روند و چشم‌انداز راهبردی برخوردار شده است.

سفیر جمهوری اسلامی ایران افزود: در حال حاضر نزدیک به دو هزار و 900 تن ایرانی که اغلب آنها به امور تجاری وبازرگانی مشغول هستند در کشور چین سکونت دارند و حدود 650 دانشجو دارای پرونده دانشجویی در این کشور  تحصیل می‌کنند.

این  مراسم با اجرای موسیقی سنتی  به پایان رسید.