صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۹۰۰۰۰
تاریخ انتشار : ۱۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۳
رئیس اداره تبلیغات اسلامی ابرکوه:

خبرنگاران افتخاری/ عباس دشتی ابرقوئی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی ابرکوه گفت: عزم برای اصلاح اقتصاد بدون مدیریت و اصلاح فرهنگ امکان‌پذیر نیست.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام محمد پورقیومی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی ابرکوه در اولین نماز جماعت سال جدید که در جمع مسئولان و کارکنان اداره برق و آب منطقه‌ای ابرکوه اقامه شد، طی سخنانی با حکیمانه خواندن تصمیمات مقام معظم رهبری در نام‌گذاری سال‌های مختلف اظهار کرد: قطعاً فرمایشات ایشان که مورد تأیید متخصصان و مشاوران مختلف است، ره‌توشه‌ای برای پیشبرد اهداف عالیه نظام جمهوری اسلامی است تا به لطف الهی کشور عزیزمان به عنوان الگوی مناسب دیگر کشورها مطرح شود.



پورقیومی با اشاره به اینکه عزم برای اصلاح اقتصاد بدون مدیریت و اصلاح فرهنگ امکان‌پذیر نیست، افزود: مقوله اقتصاد و فرهنگ ابعاد گسترده‌ای دارد و کارشناسان امر باید مدت‌زمان مورد نیاز را برای این مهم اختصاص و راهکارهای لازم و اجرایی را برای رسیدن به مطالبات رهبری مورد مطالعه و بررسی قرار دهند.



وی ادامه داد: اجرایی شدن مرحله دوم هدفمندی یارانه‌ها که امری ضروری برای اصلاح وضعیت اقتصادی جامعه است، نیاز به فرهنگ‌سازی وسیع در سطوح مختلف جامعه دارد و نهادهای مرتبط از جمله وزارت نیرو با تعامل نسبت به ادارات و سازمان‌های فرهنگی می‌توانند این هدف را تسهیل کنند.



وی بیان کرد: احیای ارزش‌ها و سنت‌های فراموش شده و مصونیت‌بخشی جامعه نسبت به مقاصد شوم و ضد فرهنگی اجانب و فریب‌خوردگان داخلی آن‌ها بر همگان لازم است.



پورقیومی در پایان سخنان خود اظهار کرد: مبانی اسلامی و اعتقادی دین ما تمام نیازهای بشریت را فراهم و پیش‌بینی کرده و ترویج آن نیز بر ما ضروری است.