صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۹۰۶۱۱
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۶
آیت‌الله‌العظمی مظاهری:

خبرنگاران افتخاری/ امیرمحسن سلطان‌احمدی: آیت‌الله‌العظمی مظاهری در دیدار با معاون قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان و اعضای مجمع مؤسسات قرآنی که در ایام سالروز شهادت حضرت زهرا(س) برگزار شد، گفت: انس با قرآن کریم مراتبی دارد که باید به آن مراتب اهمیت داد.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاون قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان به همراه اعضای مجمع مؤسسات قرآنی در ایام سالروز شهادت حضرت زهرا(س) با آیت‌الله‌العظمی مظاهری، از مراجع عظام تقلید و رئیس حوزه علمیه اصفهان دیدار کردند.



در این دیدار، رضوی، پیشکسوت قرآنی به نمایندگی از جمع حاضر گزارشی از فعالیت‌های قرآنی استان ارائه کرد. در ادامه، آیت‌الله‌العظمی مظاهری ضمن تقدیر و تشکر از زحمات مدیران مؤسسات قرآنی اصفهان، بیان کرد: من به عنوان یک طلبه به شما قول می‌دهم امام زمان(عج) از کار شما صد در صد راضی است. 



وی با اشاره به این موضوع که انس با قرآن مراتبی دارد و باید به آن‌ها اهمیت داد، در مورد مراتب انس با قرآن اظهار کرد: مرتبه اول خواندن قرآن و حفظ قرآن است؛ مسلمانان صدر اسلام سواد الفبا نداشتند ولی قرآن می‌خواندند و قرآن حفظ می‌کردند. مرتبه دوم تفسیر قرآن است؛ ما تفسیر و ترجمه قرآن که جوان‌پسند باشد، خیلی کم داریم. مرتبه سوم برداشت از قرآن است؛ این مرتبه به شرط اجرای مرتبه اول و دوم است، بر این مبنا که هرکس باید بتواند به اندازه خودش از قرآن برداشت داشته باشد. مرتبه چهارم عمل به قرآن است؛ قرآن یک دستورالعمل است هرکس به قرآن عمل کند هم دنیا و هم آخرت را دارد.



آیت‌الله‌العظمی مظاهری در پایان با تأکید بر اهمیت فعالیت‌های قرآنی گفت: کار شما که می‌خواهید قرآن را به متن جامعه بیاورید، از هر حج و عمره‌ای بالاتر است، از کربلا بالاتر است. البته خلوص می‌خواهد که شما حتماً دارید و بیشترش کنید، هماهنگی و همسو بودن شما هم خیلی مهمتر از اصل کار شماست.