صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۹۱۰۵۳
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۸
با حضور سلیمانی و کرمانی؛

گروه بین‌الملل: محفل انس با قرآن کریم، امشب، 17 فروردین، با حضور حسن سلیمانی و سید‌محمد کرمانی، نمایندگان کشورمان در پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن «جایزه کویت» در این کشور برگزار می‌شود.

حسن سلیمانی، نماینده کشورمان در رشته حفظ پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن جایزه کویت در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اعلام این خبر گفت: این مراسم به دعوت شیعیان کویت امشب پس از اقامه نماز مغرب و عشاء در یکی از حسینیه‌های شیعیان برگزار خواهد شد.
حسن سلیمانی در ادامه افزود: در این مراسم من و سید محمد کرمانی، نماینده ایران در رشته قرائت پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن جایزه کویت، آیاتی از کلام‌الله مجید را قرائت خواهیم کرد و قرار است چند تن از قاریان کویتی نیز در این محفل حضور یابند.
سلیمانی همچنین یادآور شد: شرکت‌کنندگان این دوره از رقابت‌ها صبح دیروز، 16 فروردین، از مجموعه‌ای به نام «مرکز علمی کویت» بازدید کردند که شامل بخش‌های مختلفی از جمله آکواریومی بزرگ بود.
وی تصریح کرد: بازدید از مسجد جامع کویت موسوم به مسجد «الکبیر» نیز از دیگر برنامه‌های حاشیه‌ای این دوره از رقابت‌ها بود که روز جمعه، 15 فروردین، انجام شد. 
حسن سلیمانی در پایان تأکید کرد: مسجد جامع کویت معماری جدیدی دارد و ما با حضور در این مسجد از بخش‌های مختلف آن بازدید کردیم.
یادآور می‌شود، پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن جایزه کویت از 11 فروردین‌ماه، با نظارت و حمایت «شیخ صباح احمد جابر الصباح»، امیر کویت در این کشور آغاز شده است و همچنان ادامه دارد.