صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۰۳۷۶۹
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۵
مدیر ستاد اقامه نماز قم تأکید کرد:

خبرنگاران افتخاری/ محمود لطفیان: حجت‌الاسلام احسانی در جلسه سیاست‌گذاری اجرای طرح «منهاج» هدف از اجرای این طرح را استفاده از ظرفیت بازاریان در ترویج نماز عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، جلسه شورای سیاست‌گذاری اجرای طرح «منهاج» ویژه اصناف در سازمان صنعت معدن و تجارت استان قم برگزار شد.

در این جلسه حجت‌الاسلام والمسلمین احسانی، مدیر ستاد اقامه نماز استان قم گفت: هدف ما از طرح «منهاج» استفاده از ظرفیت بازاریان در ترویج نماز، توانمندسازی مسئولان صنوف در جهت ترغیب و تشویق بازاریان به اقامه نماز اول وقت و ایجاد الگوی مؤثر در زمینه تبلیغ، ترویج و سبک زندگی اسلامی در بین صنوف است.

یونس عالی‌پور، رئیس سازمان صنعت و معدن و تجارت نیز در این خصوص، گفت: برای احیای نماز به عزم ملی و مردمی و حرکت جهادی نیازمندیم. اخلاص و معنویت رمز موفقیت کسبه در جامعه است و بازاریان بازوان توانمند نظام اسلامی هستند.

وی ادامه داد: ما باید از فرصت ماه مبارک رجب به نحو مطلوب در ترویج و توسعه فرهنگ نماز استفاده کنیم و در این زمینه تمام نهادهای فرهنگی و اجتماعی نقش مؤثری دارند. امروز دور شدن از خدا و مذهب یکی از اصلی‌ترین علل بروز مشکلات روحی و روانی است.

غلامرضا تفتی، رئیس اتاق اصناف توزیعی ـ خدماتی نیز اساسی‌ترین راه ترویج فرهنگ نماز را مردمی کردن آن دانست و تصریح کرد: یکی از راهکارهای استفاده از ظرفیت گروه‌های مردم در توسعه فرهنگ نماز، بازاریان و اصناف هستند و ما در این زمینه آمادگی کامل اجرای طرح را داریم.

قربانی، نماینده واحدهای تولیدی خدماتی نیز ضمن اعلام آمادگی برای اجرای طرح خدمت به نماز را یک افتخار معنوی و پربرکت برای اصناف توصیف کرد.

یادآور می‌شود، در این جلسه مقرر شد هر ماه یک نشست در سالن اجتماعات اتاق اصناف برگزار شود که جلسه این ماه در تاریخ 22 اردیبهشت‌ماه با حضور کاظمی، از مرکز تخصصی نماز برگزار می‌شود، همچنین در پایان دوره گواهی حضور با دو امضای یونس علی‌پور، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت و احمد احسانی، مدیر ستاد اقامه نماز استان قم به فراگیران داده خواهد شد.

از جمله موضوعات آموزشی در این جلسات تدریس جایگاه و اهمیت نماز اول وقت، نماز در آیات و روایات، ویژگی‌های نمازگزاران، نماز، بهره‌وری و روزی حلال، آشنایی با بازاریان موفق در امر نماز، نقش نماز در سلامت واحدهای صنفی و احکام نماز در بازار است.

همچنین مقرر شد، نمایندگان سازمان صنعت معدن و تجارت اتاق توزیعی ـ خدماتی و تولیدی ـ خدماتی به همراه نماینده ستاد اقامه نماز استان در جلسه‌ای برنامه‌ریزی جلسه اول و سایر جلسات را پیگیری کنند.