صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۰۵۸۲۹
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۲
در سال گذشته انجام شد؛

گروه ادب: معاون نظارت بر چاپ و نشر سازمان دارالقرآن‌الکریم از صدور مجوز چاپ بیش از 2 میلیون نسخه قرآن در سال گذشته در کشور خبر داد.

احمد حاجی‌شریف در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) درباره آمار چاپ قرآن کریم در ماه اول سال گفت: میزان مجوز چاپ صادر شده در فروردین‌ماه، 11 فقره با شمارگان 84 هزار نسخه بوده که این آمار در مدت مشابه سال گذشته 8 مورد با شمارگان 68 هزار است.

وی افزود: در همین مدت سه فقره مجوز نشر با شمارگان 16 هزار و 600 نسخه صادرشده است که این رقم مجوز کلی و جزئی قرآن را شامل می‌شود که در سال گذشته یک مورد با شمارگان 14 هزار نسخه بود.

حاجی‌شریف در ادامه با اشاره به میزان مجوز صادرشده برای چاپ قرآن در سال 92 گفت: در سال گذشته 218 مورد مجوز چاپ با شمارگان 2 میلیون 255 هزار نسخه صادر شده که از میزان به 175 مورد مجوز نشر با شمارگان یک میلیون و 840 هزار و 100 نسخه داده شده است و نسبت به سال 91 کاهش حدود 50 درصدی را نشان می‌دهد.

صدور مجوز چاپ حدود 4 میلیون قرآن در سال 91

معاون نظارت بر چاپ و نشر سازمان دارالقرآن‌الکریم در ادامه این میزان را با آمار سال 91 مقایسه کرد و اظهار کرد: در سال 91 تعداد 353 مورد مجوز چاپ به ناشران قرآنی داده شده و 3 میلیون و 920 هزار و 200 نسخه قرآن به چاپ رسیده است.

گفتنی است، این آمار نسبت به سال 90 نزدیک به 45 درصد کاهش داشته است، به طوری که در سال 90 شمارگان مجوز‌های چاپ سازمان دارالقرآن به ناشران قرآنی بیش از 6 میلیون و 600 هزار جلد بوده است.