صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۰۸۸۶۵
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۰
اواخر سال جاری؛

گروه بین‌الملل: مرکز بین‌المللی خوشنویسی اسلامی اواخر سال جاری میلادی در بوستان «تمدن اسلامی» ایالت «ترنگانو»ی مالزی افتتاح می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری  «الیوم السابع» مصر، این مرکز به ارزش اولیه حدود 7 میلیون دلار افتتاح خواهد شد.
سید‌وان عدنان وان عبدالرحمن، مدیر اداری بوستان تمدن اسلامی مالزی اظهار کرد: مربیان خوشنویسی اسلامی از ترکیه، سوریه و مصر به منظور آموزش شهروندان مالزیایی در این مرکز به کار گرفته می‌شوند.
وی در ادامه افزود: مربیان خوشنویسی اسلامی که به مالزی می‌آیند، مسئولیت آموزش شهروندان مالزیایی را بر عهده خواهند داشت تا این گروه به خوشنویسانی ماهر تبدیل شوند.
سید‌وان عدنان وان عبدالرحمن تصریح کرد: فارغ‌التحصیلان این مرکز نیز در آینده به آموزش دیگر شهروندان مالزیایی علاقه‌مند به خوشنویسی اسلامی اقدام خواهند کرد.
بنا بر این گزارش، مدیر اداری بوستان تمدن اسلامی مالزی طی مراسمی جوایز مسابقه خوشنویسی اسلامی در ایالت ترنگانو را میان برترین‌های این رقابت توزیع کرد.