صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۱۴۲۰۹
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۶

خبرنگاران افتخاری/ خدیجه سلمانی سولا: جانبازان استان اردبیل طی مراسمی به‌مناسبت گرامیداشت سالروز میلاد حضرت ابوالفضل‌العباس(ع) تجلیل و تکریم شدند.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در مراسمی که روز 12 خردادماه به‌مناسبت گرامیداشت سالروز میلاد حضرت ابوالفضل‌العباس(ع) و با حضور استاندار، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل و جمعی از جانبازان اردبیلی برگزار شد، از جانبازان گران‌قدر این استان تجلیل و تکریم شد.

در این مراسم، علی منصور لکورج، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل ضمن خیر مقدم‌گویی و تبریک ایام باسعادت میلاد امام حسین(ع)، حضرت ابوالفضل‌عباس(ع) و روز جانباز رشادت‌ها و ایثارگری‌های جانبازان غیرتمند اسلام را ارج نهاد.

وی با اشاره به فرهنگ غنی ایثارگری عنوان کرد: دشمن همواره با دسیسه‌های مختلف فرهنگ ایثارگری ما را هدف قرار داده است ولی ایثارگران ما سال‌هاست ثابت کرده‌اند دشمن نمی‌تواند کاری کند.

منصور لکورج افزود: فرهنگ ایثارگری ما همان گناه‌گریزی، امر به معروف، فداکاری، جوانمردی و تبعیت از ولی فقیه است و دشمنان سعی در تغییر آن را دارند ولی ما با الگوگیری از راه شهدا و جانبازان و درس‌گیری از صبر و مقاومت خانواده‌های معظم‌شان نقشه‌های دشمنان را از بین می‌بریم.

یادآور می‌شود، پخش کلیپ، خاطره‌گویی و شعرخوانی توسط جانبازان از جمله برنامه‌های این مراسم بود.