صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۱۵۰۹۶
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۲

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: به همت اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کرمان دوره‌های تربیت معلم قرآن در مناطق محروم این استان برگزار می‌شود.

حسین پورعبداللهی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان کرمان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: به همت اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کرمان در سال جاری دوره‌های تربیت معلم قرآن در مناطق محروم این استان برگزار می‌شود.

وی در ادامه بیان کرد: ثبت نام از علاقه‌مندان برای شرکت در این دوره‌ها انجام و زمانی که تعداد متقاضیان به حد نصاب لازم برسد، دوره‌ها برگزار می‌شود و در پایان دوره به قبول‌شدگان آزمون‌های پایانی گواهینامه اعطاء می‌شود.

پورعبداللهی تصریح کرد: در راستای اجرای این طرح دو کلاس آموزشیاری روخوانی و روان‌خوانی قرآن در رفسنجان و کرمان در حال برگزاری است.

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان کرمان بیان کرد: مدت زمان در نظر گرفته شده برای این دوره‌ها سه ماه آموزشی است و کلاس‌ها با حضور مربیان اعزامی از سوی اتحادیه مؤسسات قرآنی استان برگزار می‌شود.

وی در پایان تصریح کرد: طبق برنامه‌ریزی اتحادیه این کلاس‌ها سه جلسه در هفته به مدت 120 دقیقه آموزشی برگزار می‌شود.