صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۱۶۶۹۴
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۹
دبیر اجرایی مراسم عصر شعر انتظار مسجد مقدس جمکران:

خبرنگاران افتخاری/ جلال بیطرفان: محمد غفاری در اولین جلسه عصر شعر انتظار گفت: مسجد جمکران بهترین فرصت برای اجرای فعالیت‌های فرهنگی است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی مسجد مقدس جمکران، اولین عصر شعر انتظار با حضور بزرگان شعر آئینی کشور در مسجد مقدس جمکران برگزار شد.

محمد غفاری، دبیر اجرایی این مراسم ضمن تقدیر از شعرای نامی کشور جهت حضور در این جلسه گفت: عصر شعر انتظار با همکاری شبکه فرهنگی مهدیاران و معاونت فرهنگی مسجد مقدس جمکران برای اولین‌بار در این مکان مقدس برگزار شد.

وی با بیان این مطلب که جلسه شعرخوانی عصر شعر انتظار در راستای ترویج فرهنگ شعر آئینی تدارک دیده شده است، افزود: نیمه شعبان را بهانه‌ای برای آغاز سلسله جلسات شعر آئینی عصر انتظار قرار دادیم و امیدواریم بتوانیم با حمایت مسئولان فرهنگی مسجد مقدس جمکران این جلسات را به‌صورت ماهانه برگزار کنیم.

غفاری ادامه داد: در سالی که موضوع فرهنگ جزء شاخص‌ترین اولویت‌های جامعه است باید بتوانیم از ظرفیت بالای شعرای آئینی در ترویج فرهنگ مهدوی استفاده کنیم و مسجد مقدس جمکران با انبوهی از زوار که از گوشه‌گوشه ایران عزیز جهت عرض ارادت به حضرت ولی‌عصر(عج) به این مکان مقدس مشرف می‌شوند، بهترین فرصت برای برگزاری این‌گونه فعالیت‌های فرهنگی است.

یادآور می‌شود، این جلسه با حضور معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران و برخی از شعرای آئینی کشور همانند استاد مجاهدی پروانه، علیرضا قزوه، استاد امیری اسفندقه و جمعی از شعرای آئینی استان قم و زائران مسجد مقدس جمکران برگزار شد.