صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۲۴۱۸۵
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۳

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: سلسله نشست‌های تفسیر قرآن همراه با ختم قرآن در مؤسسه راهیان نور و معرفت رشت برگزار می‌شود.

زهرا رضایی، مدیر عامل مؤسسه راهیان نور و معرفت رشت در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: مراسم ختم آیات قرآن همراه با تفسیر از ابتدای ماه رمضان در مؤسسه راهیان نور و معرفت رشت آغاز شده است و به مدت یک ماه بعد از نماز ظهر و عصر برگزار می‌شود.

وی در ادامه گفت: علاوه بر ختم و تفسیر قرآن، روزانه چند سؤال از آیات قرائت شده مطرح می‌شود و در پایان ماه رمضان به قید قرعه به برگزیدگان این مسابقه جوایزی اهدا می‌شود.

رضایی در پایان تصریح کرد: این مؤسسه در نظر دارد کلاس‌های تخصصی قرائت سطح چهار، پنج و شش قرآن را بعد از ماه رمضان با حضور علاقه‌مندان در مؤسسه برگزار کند.