صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۲۹۰۶۰
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۰

گروه سیاسی: ۲۱۰ نفر از نمایندگان مجلس در بیانیه‌ای با حمایت از مردم مظلوم غزه از امت اسلامی در اقصی‌نقاط عالم خواستند که با برگزاری باشکوه روز جهانی قدس مظلومیت مردم مقاوم فلسطین را به منصه‌ ظهور گذارند تا تاریخ رفتار سبوعانه رژیم غاصب صهیونیستی را در حافظه خود ثبت نماید.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در نشست علنی امروز، یکشنبه 22 تیر مجلس شورای اسلامی، 210 نفر از نمایندگان مجلس بیانیه‌ای در حمایت از مردم مظلوم غزه صادر کردند که متن آن به شرح ذیل است:

کشتار بی‌رحمانه کودکان، زنان و مردان مظلوم غزه توسط رژیم ددمنش صهیونیستی در ماه ضیافت الهی که از این سو مورد حمایت آمریکا و همپیمانان غربی‌اش و از سوی دیگر با بی‌تفاوتی تأسف‌بار کشورهای اسلامی همراه گردیده، واقعیت تلخ تاریخ خونبار سرزمین مظلوم فلسطین را به نمایش گذاشته است. آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی که بعد از سال‌ها سرمایه‌گذاری با کمک هم‌پیمانان منطقه‌ای خود در سوریه به نتیجه‌ای نرسیدند و طعم شکست را چشیده‌اند در یک طراحی شیطانی بحران جدی را به کشور اسلامی همسایه سوریه،‌ یعنی عراق تحمیل نمودند تا همچنان جهان اسلام در آتش جنگ و خونریزی و در حیله‌های داخلی دست و پا بزند و این ظرفیت عظیم به جای تقابل با رژیم غاصب صهیونیستی، امنیتی برای رژیم جعلی ایجاد کند تا با وحشیانه‌ترین شیوه مسلمانان مظلوم غزه را در ماه مبارک رمضان به خاک و خون بکشند و حداکثر سود را از این شرایط ببرند.

آمریکا و رژیم صهیونیستی بدانند که بدون تردید دود این آتشی که برافروخته‌اند بر چشمان آنان خواهد رفت و اینگونه جنایات سرعت سقوط رژیم پوشالی و تحمیلی را به دنبال خواهد داشت.

ما نمایندگان ملت بزرگ ایران در مجلس شورای اسلامی ضمن محکومیت شدید این جنایات وحشیانه از دبیرکل سازمان ملل متحد و سازمان کنفرانس کشورهای اسلامی و بین‌المجالس می‌خواهیم با اقدام سریع جلوی این کشتار بی‌رحمانه را بگیرد و با سردمداران رژیم غاصب صهیونیستی به‌عنوان جنایتکاران جنگی برخورد نماید و بیش از این اجازه ندهند حقوق بشر در الفاظ و قطع‌نامه‌ها باقی بماند و اگر اعتقاد واقع به این امر مهم وجود دارد، آن را با دفاع از مردم مظلوم غزه به نمایش بگذارند.

همچنین از امت اسلامی در اقصی‌نقاط عالم می‌خواهیم که با برگزاری باشکوه روز جهانی قدس مظلومیت مردم مقاوم فلسطین را به منصه‌ظهور گذارند تا تاریخ رفتار سبوعانه رژیم غاصب صهیونیستی را در حافظه خود ثبت نماید و نفرت دائمی را با خود به همراه داشته باشد.