صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۳۴۶۹۲
تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۵
عباسیان:

خبرنگاران افتخاری/ امیرحسین احمدنیا: مسئول کمیته فنی سی و دومین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان کشور گفت: با توجه به تجربیات میزبانی استان خراسان رضوی در سال‌های گذشته و به فضل الهی، امسال مسابقات با کیفیت بهتری برگزار خواهد شد.


محمدتقی عباسیان، مسئول کمیته فنی سی و دومین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان کشور در گفت‌وگو با خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، اظهار کرد: کمیته فنی مسابقات با برگزاری جلسات متعدد در یک ماه گذشته، آماده برگزاری مسابقات کتبی و شفاهی با بهره‌گیری از داوران مجرب کشوری و با بهترین کیفیت ممکن است.



وی بیان کرد: دریافت اطلاعات شرکت‌کنندگان، برگزاری مسابقات، برگزاری آزمون‌های کتبی و تصحیح اوراق، دعوت و هماهنگی داوران و تهیه تجهیزات لازم مسابقات از مهمترین وظایف کمیته فنی در ایام برگزاری مسابقات خواهد بود.



وی تصریح کرد: تفاوت مسابقات امسال با سال گذشته، برگزاری مسابقه در رشته‌های احکام و انشای نماز است که سال گذشته این رشته‌ها به صورت جشنواره‌ای برگزار شدند.



یادآور می‌شود، سی و دومین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان کشور در رشته‌های مفاهیم قرآن، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه، احکام و انشای نماز از 12 تا 15 مرداد ماه ویژه پسران و از 17 تا 20 مردادماه ویژه دختران در مشهد برگزار خواهد شد.