صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۴۵۹۴۸
تاریخ انتشار : ۱۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۸
سازمان عفو بین‌الملل گزارش داد؛

گروه بین‌الملل: سازمان عفو بین‌الملل امروز، ۱۱ شهریورماه، در گزارشی داعش را به آغاز طرح پاکسازی قومی روشمند در شمال عراق متهم کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «السومریه نیوز»، سازمان عفو بین‌الملل در این گزارش که با عنوان «پاکسازی قومی در ابعاد تاریخی» منتشر شد، اعلام کرد: داعش طرح پاکسازی قومی سیستماتیک و اجرای اعدام‌های دسته‌جمعی را در شمال عراق آغاز کرده است.
در این گزارش تأکید شد: عفو بین‌الملل دلایلی دارد که کشتارهای جمعی متعددی را توسط داعش در آگوست گذشته در منطقه «سنجار» در غرب موصل نشان می‌دهد.
این گزارش می‌افزاید: عفو بین‌الملل به مستندات وحشتناکی از نجات‌یافتگان از دست داعش، دست یافته است که از ارتکاب جنایت جنگی به‌ویژه اعدام‌های گروهی خودسرانه و ربودن افراد توسط عناصر مسلح داعش حکایت دارد.
سازمان عفو بین‌الملل تأکید کرد: بنا بر شهادت نجات‌یافتگان، عملیات ربایش به شکل سیستماتیک اقلیت‌های شمال عراق به‌ویژه مسیحیان، ترکمان‌های شیعه و ایزدیان را هدف قرار داده است.
این سازمان با استناد به شهادت نجات‌یافتگان اعلام کرد: داعش ده‌ها هزار تن از مردان و پسران عراقی را در کامیون‌ها جمع و پس از انتقال به خارج از روستاهایشان، آن‌ها را اعدام کرده‌ است.