صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۵۰۹۰۲
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۷

گروه بین‌الملل: ۱۳۸ شرکت‌کننده از ۵۹ کشور در سی‌‌و‌ششمین دوره مسابقات بین‌المللی حفظ، قرائت و تفسیر قرن کریم عربستان حضور می‌یابند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روزنامه«الریاض» چاپ عربستان، دبیرخانه مسابقات داخلی و بین‌المللی قرآن عربستان اسامی شرکت‌کنندگان سی‌و‌ششمین مسابقه بین‌المللی حفظ، قرائت و تفسیر این کشور را که 22 محرم امسال تا 29 همین ماه در مسجدالحرام برگزار می‌شود، اعلام کرد.
این مسابقات با نظارت شیخ صالح بن‌عبدالعزیز آل شیخ، وزیر اوقاف، امور اسلامی و تبلیغات عربستان برگزار می‌شود و شرکت‌کنندگان در آن در چهار رشته با یکدیگر رقابت می‌کنند.
منصور بن محمد السمیح، دبیرکل مسابقات داخلی و بین‌المللی قرآن عربستان اظهار کرد: درخواست‌ها برای شرکت در مسابقات را از سوی کشورها و انجمن‌ها و مراکز اسلامی که نمایندگان خود را معرفی کرده بودند، دریافت کردیم و در نهایت فرم‌های درخواستی که شرایط مسابقه را داشتند، برای شرکت در آن انتخاب شدند.
وی افزود: این مسابقه با هدف تشویق فرزندان مسلمان به حفظ قرآن، تدبر در آن و درک آیات وحی، تقویت روحیه رقابتی مبارک(با محور قرآن) بین نسل‌های مسلمان و تلاش در جهت ارتباط دادن امت با قرآن کریم برگزار می‌شود.