صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۶۶۱۴۶
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۷
با حضور رئیس‌ جمهور و اعضای هیئت دولت؛

گروه سیاسی: مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و یاران باوفای آن حضرت، همزمان با روز هفتم ماه محرم‌الحرام با حضور رئیس‌ جمهوری و اعضای هیئت دولت در محل نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، مراسم عزاداری حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) پیش از ظهر امروز، شنبه 10 آبان، با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی، رئیس‌ جمهوری، معاونان رئیس‌ جمهوری، وزرا، رئیس دفتر و مشاوران رئیس‌ جمهوری، معاونان وزرا و مدیران نهاد ریاست جمهوری در محل نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.
در این مراسم سرشار از معنویت، علاوه بر مداحی و ذکر مصیبت حادثه کربلا، حجت‌الاسلام والمسلمین رستگاری کربلا را تقابل دو فکر و دو اندیشه دانست و با اشاره به آثار معنوی، روحی و فکری مجالس عزاداری امام حسین (ع) و یاران آن حضرت، روایات ائمه معصومین علیهم‌السلام درباره جایگاه بالای شرکت در این مجلس و طرح اندیشه و امر و رسالت ایشان در این مراسم را یادآور شد.
شرکت‌کنندگان در مراسم عزاداری ابا عبدالله الحسین(ع)، نماز جماعت ظهر و عصر هفتم ماه محرم‌الحرام را به امامت دکتر حسن روحانی اقامه کردند.