صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۷۶۳۸۲
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۰

گروه اندیشه: نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: انگیزه طلب رضایت الهی در همه امور، اعم از علم‌آموزی، نیکوکاری و خدمت به خلق، نشانه اخلاص و نهایت کمال یک انسان مؤمن است.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی، نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه سیستان و بلوچستان‌ در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و‌ بلوچستان، گفت: جلب رضایت مردم امری نیکوست، اما تنها در صورتی‌که این رضایت، در جهت رضایت خداوند باشد، در غیر اینصورت نتیجه منفی در پی دارد.
نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه سیستان و بلوچستان بیان کرد: انسان‌ها از نظر رضایت خداوند و مردم سه دسته هستند: دسته اول کسانی‌که هم خداوند از آن‌ها راضی است و هم مردم؛ دسته دوم آن عده‌ای هستند که تنها خداوند از آن‌ها خشنود است، اما مردم به دلایلی ناراضی هستند؛ و دسته سوم افرادی هستند که تنها در پی جلب رضایت مردم هستند، ولو این رضایت به قیمت ناخشنودی خداوند باشد.
وی افزود: امام سجاد(ع) در حدیثی می‌فرمایند: هرکس به‌دنبال رضای خدا باشد، هر چند مردم از آن ناراضی باشند، خدا کفایتش می‌کند و هر کس رضای مردم را بجوید، هرچند خدا ناراضی باشد، خداوند آن را به مردم واگذار می‌کند.
پورذهبی اظهار کرد: رضایت اهل‌ بیت(ع) و رضایت پدر و مادر در طول رضایت پروردگار قرار دارند بنابراین به آن‌ها نیز باید توجه خاص داشت و همواره در صدد جلب رضایت والدین باشیم.
وی گفت: اگر رضایت خلق با رضایت خداوند در تضاد باشد و اطاعت کردن مخلوق، نارضایتی خداوند را در پی داشته باشد، اصل بر طلب رضای خداست، همان‌طور که امام علی(ع) می‌فرمایند: «‌لا طَاعَةَ لِمَخْلُوقٍ فِی مَعْصِیَةِ الْخَالِقِ»، در جایی‌که معصیت خداوند را به دنبال داشته باشد طاعتی برای مخلوق نیست.
نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه سیستان و بلوچستان اظهار کرد: انگیزه طلب رضایت الهی در همه امور، اعم از علم‌آموزی، نیکوکاری و خدمت به خلق، نشانه اخلاص و نهایت کمال یک انسان مؤمن است و این انگیزه، خود عامل رسیدن به همه مدارج است.