صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۵۸۳۲۵۳
تاریخ انتشار : ۲۸ شهريور ۱۳۸۶ - ۱۰:۲۰

گروه بين‌الملل: «هاينر بيلفلد» رئيس انستيتوی دفاع از حقوق بشر آلمان، ضمن هشدار نسبت به اقدامات دستگاه‌های امنيتی اين كشور مبنی بر افزايش خشونت برضد مسلمانان، از قراردادن تازه‌مسلمانان در ليست كنترل ويژه انتقادكرد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از خبرگزاری اسلامی عربستان، هاينر بيلفلد در مصاحبه مطبوعاتی كه روز گذشته، 27 شهريورماه با حضور «باربرا لوخبيلر» مسئول بخش آلمان سازمان عفو بين‌الملل در برلين برگزارشد، اعلام‌كرد: قراردادن تازه مسلمانان آلمان در ليست كنترل و نظارت ويژه از سوی دستگاه‌های امنيتی اين كشور، باعث منزوی‌شدن مسلمانان و عدم تركيب آن‌ها در جامعه آلمان می‌شود.
وی با اشاره به تلاش دستگاه‌های امنيتی آلمان برای گرايش مجدد مسلمانان به دين مسيحيت كه ناقض حقوق بشر و مخالف با قانون آزادی اعتقاد و اديان آلمان است، گفت: نسبت‌دادن دين اسلام و پيروان آن به تروريسم در جوامع غربی، باعث به وجود‌آمدن جنگ‌های صليبی جديد در اروپا می‌شود.
هاينر يبلفلد تأكيدكرد: متأسفانه سياستمداران جوامع غربی به بهانه مبارزه با تروريست، مقدسات دينی مسلمانان را هدف قرارمی‌دهند و احساسات دينی آن‌‌ها را جريحه‌دار‌می‌كنند.
از سوی ديگر، باربرا لوخبيلر مسئول بخش آلمان سازمان عفو بين‌الملل در اين مصاحبه مطبوعاتی تصريح‌كرد: متأسفانه در ماه‌های اخير اقدامات تبعيض‌نژادی و نژادپرستی بر ضد مسلمانان افزايش يافته‌است.
وی افزود: مسلمانان و مسيحيان بايد با مشاركت در گفت‌وگوهای مشترك، از درگيری و تفرقه خودداری و برای برقراری صلح و تفاهم در جوامع اروپايی تلاش‌كنند.
مسئول بخش آلمان سازمان عفو بين‌الملل در پايان گفت: قراردادن تازه‌مسلمانان در ليست كنترل و نظارت ويژه از سوی دستگاه‌های امنيتی آلمان، اقدامی نادرست و بيانگر بازگشت به تفكر قرون وسطايی است.