صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۱۷۰۸۴
تاریخ انتشار : ۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۹
روز گذشته؛

گروه فعالیت‌های قرآنی: اعضای جامعه قرآنی عصر روز گذشته، ۱۷ آذرماه به عیادت «سیدجلال متقی‌ موسوی» رفتند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، جمعی از قاریان و پیشکسوتان قرآنی عصر روز گذشته، 17 آذرماه از سیدجلال متقی‌موسوی، مؤسس «مکتب قرآن و عترت(ع)» عیادت کردند؛ مدرس قرآنی که او را به عنوان «مبتکر فن و روش تفکیک و بخش‌خوانی آموزش قرآن کریم» می‌شناسند و از خردادماه امسال به دلیل سکته مغری و لمس شدن بخشی از بدنش در بستر بیماری است.

این دیدار با حضور سیدمحسن موسوی‌بلده، محمد ثابتی‌منفرد، سیدمهدی محمودی، منصور قصری‌زاده و محمدرضا پورزرگری همراه بود. این پیشکسوت قرآنی که حدود 80 سال از عمر پربرکتش را صرف آموزش قرآن، جلسه‌داری و علاقه‌مند کردن مردم به خواندن قرآن کرده است، به جوانان توصیه کرد تا جوانی‌شان را قدر بدانند و از بهترین فرصت عمرشان در راه آموزش قرآن بهره گیرند.

لازم به ذکر است، در آبان‌ماه امسال گروهی از خبرگزاری قرآن به همراه «مجید زکی‌لو»، مدرس قرآن و کارشناس امور قرآنی سازمان تبلیغات اسلامی و «مهدی نادی»، مسئول دارالقرآن تبلیغات اسلامی استان تهران به عیادت استاد متقی‌موسوی رفتند.

گزارش تصویری دیدار با استاد سیدجلال متقی‌موسوی

گزارش توصیفی ایکنا از دیدار با مبتکر روش تفکیک و بخش‌خوانی قرآن ششم آبان 93