صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۱۷۴۳۸
تاریخ انتشار : ۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۹

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: ۸۴ خردسال در دوره‌های آموزشی خانه قرآن شهری فاطمةالزهرا(س) نصیرشهر مشغول به قرآن‌آموزی هستند.

سمیرا کرمی، مدیر خانه قرآن شهری فاطمةالزهرا(س) نصیرشهر رباط‌کریم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: دوره‌های روخوانی، روان‌خوانی، تجوید با حضور حدود 40 نفر از بانوان بزرگسال در حال برگزاری است.

وی ادامه داد: همچنین دوره‌های روخوانی، روان‌خوانی نیز با مربی‌گری مربیانی که در حوزه دوره‌های تربیت مربی پیش‌دبستانی دیده‌اند، ویژه خردسالان سه سال‌و‌نیم تا هفت سال و همچنین حفظ قرآن کریم تشکیل می‌شود.

کرمی با اشاره به اینکه این خانه قرآن نوپا است و فعالیتش را از تابستان آغاز کرده است، عنوان کرد: حدود 84 قرآن‌آموز دختر و پسر، زیر هفت سال و حدود 40 فراگیر قرآن بزرگسال در دوره‌های این خانه قرآن حضور دارند.

وی افزود: دوره‌های خانه قرآن فاطمةالزهرا(س) شش‌ماهه است و کلاس‌های این مرکز در دو نوبت صبح و عصر از ساعت 8 تا 16:30 برگزار می‌شود. همچنین رشته‌های هنری و فرهنگی چون فعالیت‌های نیکوکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) انجام می‌شود.

مدیر خانه قرآن شهری فاطمةالزهرا(س) یادآور شد: علاقه‌مندان می‌توانند جهت اطلاع از سایر دوره‌های این مرکز با شماره 56651066 تماس بگیرند و یا به صورت حضوری به این مرکز در نصیرشهر رباط‌کریم، خیابان امام خمینی(ره)، طبقه دوم شورای حل اختلاف مراجعه کنند.