صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۲۳۰۸۷
تاریخ انتشار : ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۶

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره صحیح‌خوانی نماز در مؤسسه منهاج عشق‌آباد خراسان‌ جنوبی در حال برگزاری است.

محمد رجب‌زاده، رئیس هیئت مدیره مؤسسه قرآنی منهاج عشق‌آباد خراسان جنوبی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام برنامه‌های نیمه دوم امسال، اظهار کرد: دوره‌های قرائت قرآن، روخوانی و روان‌خوانی ویژه مقاطع سنی کودکان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان در حال برگزاری است.

وی ادامه داد: همچنین صحیح‌خوانی نماز، مفاهیم و حفظ نیز از دیگر دوره‌هایی بوده است که در این مرکز در حال تشکیل است.

رئیس هیئت مدیره مؤسسه قرآنی منهاج عشق‌آباد با اشاره به اینکه این مرکز تاکنون یک هزار قرآن‌آموز داشته است، تصریح کرد: این رشته‌های که در سطوح مقدماتی و تکمیلی برگزار می‌شود با استقبال متقاضیان روبرو است.

وی عنوان کرد: کلاس‌های بزرگسالان صبح‌ها و کلاس‌های دانش‌آموزان روزهای پنج‌شنبه و بعضاً در نوبت بعداز ظهر‌ها برگزار می‌شود.

رجب‌زاده با اشاره به اینکه دوره‌های این مرکز شش ماه است، اظهار کرد: در پایان هر دوره آزمون به عمل می‌آید و به افرادی که حد نصاب لازم را بدست آورده‌اند، گواهینامه اعطا می‌شود.

یادآور می‌شود، علاقه‌مندان می‌توانند جهت اطلاع از سایر دوره‌های این مرکز با شماره 05632854411 تماس بگیرند و یا به مؤسسه قرآنی منهاج به نشانی خراسان‌ جنوبی، طبس، عشق‌آباد، خیابان 22 بهمن هفت مراجعه کنند.