صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۳۶۱۵۶
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۹

شعب خارجی: جورجو گوستی، رئیس جدید خانه سینمای رم از اجرای برنامه‌های فرهنگی ویژه ایام دهه فجر با همکاری رایزنی فرهنگی ایران در این مرکز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از اداره کل روابط عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، نشستی با حضور جوانا مارینللی، معاون فرهنگی شهرداری رُم، رایزنی فرهنگی کشورمان و برخی از نمایندگان فرهنگی کشورهای خارجی در ایتالیا به منظور انتصاب ریاست جدید خانه سینمای رم، در محل خانه سینمای این شهر برگزار شد.
در ابتدا، معاون فرهنگی شهرداری رُم، جورجو گوستی را به عنوان رئیس جدید خانه سینمای این شهر منصوب کرد.
وجود گنجینه‌های عظیم فرهنگی در خانه سینمای رُم
گوستی طی سخنانی در این مراسم به نقش فرهنگ در شهر رُم اشاره کرد و گفت: خانه سینما به لحاظ داشتن پرسنل زُبده و کارآمد و همچنین عملکرد مؤثر در حوزه فرهنگ، دارای گنجینه‌ای عظیم است.
وی ضمن استقبال از همکاری‌های دو جانبه با رایزنی فرهنگی کشورمان در ایتالیا، یادآور شد: در نظر داریم که هم‌زمان با گرامیداشت پیروزی انقلاب اسلامی برنامه‌های فرهنگی با همکاری رایزنی فرهنگی ایران در محل خانه سینمای شهر رُم اجرا کنیم.
گوستی افزود: رایزنی فرهنگی ایران در رُم طی سه سال گذشته همکاری‌های تأثیرگذاری با خانه سینمای این شهر داشته و تاکنون دو برنامه معرفی سینمای ایران در این محل برگزار کرده که با استقبال شهروندان مواجه شده است.
وی ادامه داد: از جمله برنامه‌های پیش روی این خانه سینما، افزایش فعالیت‌های بین‌المللی است؛ در واقع درصدد آن هستم تا رویکرد خانه سینمای شهر رُم را به سمت و سوی تخصصی سوق دهم.
رئیس جدید خانه سینمای رُم اظهار کرد: خانه سینما به منزله خانه دوم سینماگران است و مردم رُم شایستگی این را دارند که سینمای غنی دیگر کشورها را بشناسند.
معاون فرهنگی شهردار رُم نیز در ادامه نشست به تشریح فعالیت‌های فرهنگی شهرداری پرداخت و گفت: برای تعامل با مراکزی همچون رایزنی‌ فرهنگی ایران و آکادمی‌های علمی، فرهنگی و هنری باید زمینه‌ ملاقات و گفت‌وگو فراهم شود تا بتوان برنامه‌های فرهنگی نوین در رُم اجرا کرد.
وی در پایان به فعالیت‌های تأثیرگذاری خانه سینما در شهر رُم اشاره کرد و افزود: خانه سینمای رُم در طول تاریخ 10 ساله خود، رشد خوبی داشته و توانسته است جای خود را در میان نهادهای معتبر فرهنگی باز کند.