صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۸۸۵۴۰
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۴
آیت‎الله اراکی:

گروه سیاسی: دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، با تأکید بر اینکه مرحله اول تشکیل امت واحده اسلامی پی‌ریزی سنگ بنای این امت توسط پیامبر اسلام(ص) بود، تحقق امت واحده اسلامی را امکان‌پذیر و در دسترس عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، آیت‌الله محسن اراکی، دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی امروز، جمعه، 19 دی‌ماه در مراسم تکریم شخصیت‌های تقریبی که در مرکز همایشهای صدا و سیما برگزار شد، با بیان اینکه شکی نداریم که آینده جهان از آن اسلام است، گفت: عدالت اسلامی دیر یا زود برپا خواهد شد و بدون شک آینده از آن اسلام و امت بزرگ اسلام خواهد بود که در سرتاسر جهان این عمل محقق خواهد شد.
وی افزود: این مسئله نیازمند زمینه‌سازی است و این تمدن بزرگ و فراگیر باید بر دوش جوانانی باشد که بتوانند چنین تمدن عظیم و بزرگی را به منصه ظهور برساند.
آیت‌الله اراکی با تأکید بر اینکه مرحله اول تشکیل امت واحده اسلامی پی‌ریزی سنگ بنای این امت توسط پیامبر اسلام(ص) بود، گفت: این مسئله مرحله دیگری دارد بنابراین می‌طلبد که این مرحله نیز عملی شود.
وی ادامه داد: معتقدم که مرحله دوم در پیش است و امروز نشانه‌هایی وجود دارد دال بر اینکه این مرحله امکان‌پذیر بوده و دور از دسترس نیست.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به تلاش‌های گروه‌های تکفیری در کشورهای اسلامی اظهار کرد: درست است که فضای تیره‌ای در کشورهای اسلامی به وجود آمده؛ فضایی که با وجود پدیده تکفیر و اختلاف نظرها بین گروه ها شکل گرفته است اما بر این باور هستیم که تمام تلاش‌ها پوسته‌ای بیش نیست و از بین خواهد رفت و تنها امری که باقی می‌ماند به نفع مردم خواهد بود.
وی در این مراسم ضمن تکریم جایگاه امام موسی صدر به دلیل تلاش‌هایی که در عرصه تقریب مذاهب اسلامی داشت، به معرفی شخصیت شیخ سعید شعبان و آیت‌الله واعظ‌زاده خراسانی پرداخت و گفت: شیخ سعید شعبان تلاش‌های مجدانه و طاقت فرسایی برای تربیت نسل جوان و تلاش های زیادی در لبنان و بلاد شام برای وحدت کلمه برداشتند.
آیت‌الله اراکی افزود: همچنین بنا داریم از تلاش‌های گسترده آیت‌الله واعظ زاده خراسانی تجلیل کنیم؛ عالمی که بیش از نیم قرن است که در راه خدا و گسترش علم و معرفت و وحدت کلمه در عرصه‌های مختلف تلاش کرد و در این عرصه مبارز و پایدار بود.