صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۷۰۵۰۳۰
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۵

گروه بین‌الملل: پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان، برداشت‌های انحرافی و افراطی از دین را محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «المنار»، به دنبال حوادث تروریستی در فرانسه، پاپ فرانسیس، دیروز، 22 دی‌ماه، در دیدار سالانه با دیپلمات‌های مقیم واتیکان ضمن محکومیت حوادث تروریستی اخیر در پاریس که از سوی گروه‌های تکفیری و تروریستی انجام شد، برداشت‌های افراطی و نادرست از دین را محکوم کرد.
وی افزود: خشونت همیشه در اثر از بین رفتن چهره دین و سوءاستفاده از آن برای توجیه سلطه بر دیگران به وجود آمده است.
پاپ 78 ساله آرژانتینی تبار در سخنرانی سالانه خود با عنوان «وضعیت جهان» ابراز داشت: حملات خونین پاریس ثابت کرد که مردود دانستن اعتقادات دیگران ممکن است منجر به فروپاشی جامعه و گسترش قتل و خشونت شود.
رهبر کاتولیک‌های جهان ابراز امیدواری کرد که سران دینی، سیاسی و فرهنگی جهان به ویژه رؤسای جوامع مسلمان هرگونه برداشت‌های افراطی از دین را محکوم کنند، زیرا چنین برداشت‌هایی ممکن است باعث پیدایش خشونت شود.
سه روز خشونت در پاریس که چهارشنبه هفته گذشته با حمله به ساختمان نشریه فرانسوی موهن «شارلی ابدو» آغاز شد، 17 کشته برجا گذاشت.