صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۷۲۱۵۰۶
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۸
امام جمعه اهل سنت خاش:

گروه سیاسی: بعضی مدعی هستند که در غرب آزادی بیان وجود دارد و باید نظرات مختلف را پذیرفت، اما امروزه غرب این اصل را بهانه‌ای برای توهین به مقدسات قرار داده است و آزادانه اعتقادات ملت‌ها را زیر سؤال می‌برد.

مولوی محمدعلی شهنوازی، امام جمعه اهل سنت شهرستان خاش‌ در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، گفت: از ابتدای تاریخ بشریت همواره انسان‌هایی بوده‌اند که برای تأمین منافع خود، مطیع شیطان شده و با دین خدا مبارزه می‌کردند.
وی با اشاره به اقدام توهین‌آمیز نشریه فرانسوی مبنی بر انتشار کاریکاتور و توهین به ساحت رسول مکرم اسلام(ص)، گفت: این حرکت موجی از اعتراض در جهان اسلام به وجود آورده و تمامی کشورهای اسلامی این حرکت را محکوم و خشم و نفرت خود را اعلام کرده تا بار دیگر این حرکت زشت از این نشریات سر نزند.
امام جمعه اهل سنت خاش افزود: سران کشورهای اروپایی به جای محکومیت و اعلام انزجار این حرکت ننگین، آن را حمل بر آزادی بیان و عقیده دانسته‌اند، این در حالی است که اگر در گفتار خود صداقت دارند چرا وقتی فردی درباره هولوکاست اظهار نظر می‌کند، با آن برخورد می‌شود.
وی تصریح کرد: بعضی مدعی هستند که در غرب آزادی بیان وجود دارد و باید نظرات مختلف را پذیرفت، اما امروزه غرب این اصل را بهانه‌ای برای توهین به مقدسات کرده است و آزادانه اعتقادات ملت‌ها را زیر سؤال می‌برد.
شهنوازی  با بیان اینکه جریان‌های ضدبشری امروز قلب‌های تمام ادیان توحیدی را مورد هدف قرار گرفته و به بهانه آزادی گفتار به تحقیر و تقدس‌زدایی از باورها و آموزه‌های ادیان روی آورده‌اند، اظهار کرد: مکتب ناب اسلام امروز دنیا را تحت تأثیر قرار داده است و کسانی‌که این دین را تهدیدی برای منافع خود می‌دانند، راهی جز اسلام‌ستیزی و تراشیدن اسلام دروغین برای جلوگیری از گسترش آن ندارند.