صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۷۲۳۷۵۱
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۱
در ماهنامه «الرصد»؛

شعب خارجی: ماهنامه سیاسی فرهنگی «الرصد» توسط مرکز مطالعات اسلامی در نجف اشرف منتشر و در آن تمایز و تفاوت‌های تفکرات اهل سنت معتدل با تفکر تندروهای سلفی بررسی شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی baghdad.icro، این ماهنامه اخبار سیاسی و فرهنگی عراق را منعکس می‌کند و به وسیله گروه نویسندگان به رشته تحریر در آمده است.
بررسی ماهیت قمه‌زنی از نظر فقهی و آثار روانی، نتایج همایش جهانی خطر تفکر تکفیر در قم، اذعان سازمان جهانی یونسکو در مورد جایگاه فرهنگی حوزه علمیه نجف، تمایز و تفاوت‌های تفکرات اهل سنت معتدل با تفکر تندروهای سلفی، ادیان الهی در ستیز با امپراطوری‌های ظالم و نگاهی به تغییرات در رویکرد سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران از عناوین مطالب این ماهنامه است.
 در این ماهنامه تاریخ جنگ‌های دینی در سرزمین‌های کشورهای غربی، دلائل ارسال نامه از جانب رئیس‌جمهور آمریکا به امام خامنه‌ای(مد ظله العالی)، لزوم بازسازی چهره اسلام سیاسی در کشورهای عربی و تشکیل حزب‌الله سوریه به عنوان هسته مبارزان شیعی در این کشور نیز بررسی و تبیین شده است.