صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۷۶۵۵۱۸
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۲

گروه بین‌الملل: شورای دانشگاه «بنی سویف» مصر از برگزاری سومین دوره همایش بین‌المللی «اعجاز علمی قرآن کریم و سنت نبوی» در اواخر اسفندماه سال جاری، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «الفجر»، در جلسه‌ای که در دانشگاه بنی سویف و با همکاری انجمن جهانی اعجاز علمی قرآن و سنت برگزار شد، از تلاش‌های این دانشگاه و موفقیت‌های کسب‌شده در زمینه علم و آموزش تشکر و قدردانی به‌عمل آمد.

همچنین در این جلسه «امین لطفی»، رئیس دانشگاه بنی سویف طی سخنانی بر تحکیم بیشتر همکاری انجمن جهانی اعجاز علمی قرآن و سنت در مکه مکرمه به ریاست «عبدالله المصلح» با مصر و جهان اسلام و نیز برگزاری سالانه همایش بین‌المللی اعجاز قرآن تأکید کرد.

وی همکاری دو جانبه میان دانشگاه بنی سویف و انجمن جهانی اعجاز قرآن و سنت را در جهت استفاده از آخرین دست‌آوردهای اندیشمندان جهان در زمینه اعجاز علمی قرآن امری ضروری توصیف کرد.

گفتنی است، دانشگاه بنی سویف مصر با همکاری انجمن جهانی اعجاز علمی قرآن و سنت نبوی، جهت بررسی و پیگیری جدیدترین دست‌آوردها در اعجاز قرآن و سنت، به تأسیس پایگاه ویژه‌ای در این دانشگاه اقدام کرده است.